×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μία πεντάρα και τρεις ισοπαλίες στα play-out του Πειραιά!

Μία πεντάρα και τρεις ισοπαλίες στα play-out του Πειραιά!

Η αυλαία των play-out της Β' Κατηγορίας Πειραιά έπεσε με την τελευταία αγωνιστική να κρύβει τρία ισόπαλα αποτελέσματα και μία πεντάρα του Αργοναύτη.

από
στις 25/05/2015

Τυπική διαδικασία ήταν η 3η αγωνιστική των play-out την Κυριακή το απόγευμα, αφού είχαν κριθεί τα δύο εισιτήρια για την Γ' Κατηγορία Πειραιά με τις ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος και με απελευθερωμένο πλάνο.

Στον πρώτο όμιλο, ο Αργοναύτης πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη και των τριών αγωνιστικών στην διαδικασία του υποβιβασμού καθώς επικράτησε με 5-0 του Πολυκράτη στο γήπεδο της Χαραυγής με πέντε διαφορετικούς σκόρερς. Στο 28ο λεπτό ο Σκαρπέλης άνοιξε το σκορ, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Λιβανό στο 39' να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη, ο Καυστινός στο 59' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα ο Παραγιός στο 63' και ο Αναγνώστου στο 69ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Νέο Ικόνιο έμεινε στο 2-2 με τον Φοίνικα Αγία Σοφίας στο γήπεδο "Σιταποθήκες" του Κερατσινίου, με πρόσωπο του αγώνα τον 14χρονο επιθετικό των τυπικά γηπεδούχων που πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα στο 10' και στο 53ο λεπτό. Η ομάδα του Φοίνικα κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές με τον Αγοριανίτη στο 44' και με τον Μαυροειδή στο 64ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Για τον δεύτερο όμιλο, οι δύο αναμετρήσεις έληξαν με το ίδιο σκορ (1-1) με την Αρμενική να αντιμετωπίζει την Σπίθα Νικαίας και τον Προφήτη Ηλία τον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού, η Αρμενική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 91ο λεπτό με τον Αλιφραγκή ισοφαρίζοντας το γκολ του Ντομπρίν από το 10ο λεπτό. Μάλιστα, το ίδιο σκηνικό υπήρξε και στο γήπεδο του Μοσχάτου με τον Πανιώνιο Κερατσινίου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 89΄με τον Καρακάσογλου το γκολ του Λίτση από το πρώτο ημίχρονο (44ο λεπτό) που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Προφήτη Ηλία.