ΕΠΣ Πέλλας Με την σύμφωνη γνώμη του διαιτητή έβαλαν ‘’ποδοσφαιριστή’’ που βρήκαν στο καφενείο!

ΕΠΣ Πέλλας  Με την σύμφωνη γνώμη του διαιτητή έβαλαν ‘’ποδοσφαιριστή’’ που βρήκαν στο καφενείο!

Απίστευτα πράγματα έγιναν σε ερασιτεχνικό αγώνα της Πέλλας όπου πήραν από το καφενείο ποδοσφαιριστή…. για να συμπληρώσουν το φύλλο αγώνα και να ξεκινήσει ο αγώνας !

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 14/12/2015

 

Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε στις τιμωρίες των ''νέων'' διαιτητών εξαιτίας των παρατηρητών διαιτησίας που ανήκαν στην '΄'αφρόκρεμα΄'' της πάλε ποτέ σχολής διαιτητών που καλό είναι να μην την ονομάσω.

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα της Κυριακής στο Γυψοχώρι όπου η τοπική Ασπίδα αντιμετώπιζε την ομάδα του Μ.Αλ. Ν. Μυλότοπου. Οι φιλοξενούμενοι κατέφθασαν στο γήπεδο με συνολικά 7 παίκτες και προκειμένου να μην αναβληθεί ο αγώνας σε ''συνεννόηση'' με τους τοπικούς παράγοντες και φυσικά και την συγκατάθεση του διαιτητή ''δανείστηκαν'' παρευρισκόμενους που δεν γνωρίζουμε φυσικά αν ήταν και καν παίκτες ώστε να γίνει κανονικά η διεξαγωγή του αγώνα......

Φήμες λένε ότι κάποιοι από αυτούς έπιναν καφέ στο μαγαζί του χωριού....

Το θέμα αυτό έχει φτάσει στα αυτιά των υπευθύνων?

Ο διαιτητής του αγώνα δεν πρέπει να τιμωρηθεί για αυτήν την ανεκτικότητα του ή είναι όπως με το θέμα του καστανά που τον συνέλαβαν για ένα απλό παράπτωμα και αυτό που είναι σαφώς σοβαρότερο θα περάσει στην αφάνεια?

 Κι αν τραυματιζόταν κάποιος παίκτης από αυτούς τι θα γινόταν αναρωτήθηκε κανείς?

Περιμένουμε απαντήσεις από τους υπευθύνους...

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ