«Κλείδωσε» η νέα διοίκηση του Εδεσσαϊκού, συγκροτείται άμεσα σε σώμα

«Κλείδωσε» η νέα διοίκηση του Εδεσσαϊκού, συγκροτείται άμεσα σε σώμα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/06/2017

Σε κλίμα ενότητας και παρουσία 60 και πλέον μελών διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του γηπέδου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Εδεσσαϊκού.

Τα μέλη ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον ταμία της ομάδας Αντώνη Ρυσάφη για τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, όπως και από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Γιάννη Τρυφωνίδη για την πορεία της ακαδημίας.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των «πράσινων», Πέτρος Πασσαλής, που ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην φετινή επιτυχία και εν συνεχεία ανέλυσε όλη τη δράση της χρόνιας, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν ομόφωνα την έγκριση όλων των παραπάνω και αφού δεν υπήρχε κάποιο άλλο σχήμα που θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία των «τριαινοφόρων» ψηφίστηκε εκ νέου ομόφωνα το σχήμα του Πέτρου Πασσαλή.

Το απόγευμα της Πέμπτης στις 20:00 το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίαση, ενώ θα συγκροτηθεί σε σώμα, με κατανομή αξιωμάτων.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα:

Τακτικά μέλη: Πέτρος Πασσαλής, Αντώνης Ρυσάφης, Γιάννης Τρυφωνιδης, Σωτήρης Δραγούμης, Νίκος Κανανης, Λάζαρος Νησιάγκας, Χρήστος Ποζαρλής, Λευτέρης Κουτας, Πελοπίδας Παπαγεωργίου, Γιώργος Κ. Μυλωνάς, Γιώ ργος Δ.Μυλωνάς.

Αναπληρωματικοί:Σάκης ΠατετσίνηςΚώστας Μαλουμίδης, Ηλίας Ζαχαριάδης, Γιάννης Αλεβίζος, Κωστής Ξενάκης.

Από τη διοίκηση αποχώρησαν οι Τζέπτιμπης, Βέττας, Σεραφείμ και Μουμτσιδέλης.