Δεύτερος… γύρος συνελεύσεων για Κρύα Βρύση

Δεύτερος… γύρος συνελεύσεων για Κρύα Βρύση
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/06/2017

Μετά την πρώτη γενική συνέλευση, που δεν στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία (μη ικανοποιητική προσέλευση), στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης θα υπάρξει… δεύτερος «γύρος». Στην πρώτη συνάντηση έγινε απολογισμός της περσινής σεζόν και ανάλυση δεδομένων, αγωνιστικά και διοικητικά για την επόμενη.

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή της τετραετούς παρουσίας του στην προεδρία, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος φέτος θα είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική, με την υποσημείωση ότι δεν μπορεί και τη νέα χρονιά να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος και με δυο-τρεις συνεργάτες μόνο στη διοίκηση.

Συνεπώς, η ομάδα της Πέλλας απευθύνει κάλεσμα για έλευση νέων προσώπων στο σχήμα, για οικονομική και λειτουργική αρωγή, ώστε να συνεχίσει να κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα.

Κάποιοι παλαίμαχοι… νέας γενιάς του Απόλλωνα εκδήλωσαν θέληση να βοηθήσουν από οποιοδήποτε πόστο, ενώ ενδιαφέρον προέκυψε και από άλλα πρόσωπα, νεαρά και… άφθαρτα.

Παράλληλα, τις επόμενες ώρες θα γίνουν διερευνητικές συναντήσεις με τοπικούς οικονομικούς παράγοντες, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η δεύτερη συνέλευση, στις 20.00, για το σχηματισμό νέας διοίκησης, αλλά και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το περσινό ρόστερ.

Στην πρώτη συνέλευση παρέστησαν και οι περσινοί προπονητές και παλαίμαχοι της Κρύας Βρύσης, Στέλιος Καλαϊτζής και Φώτης Μητσάκης.