×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πρωταθλητής με Μπενίσκο ο Διαγόρας στην Πιερία!

Πρωταθλητής με Μπενίσκο ο Διαγόρας στην Πιερία!

Χωρίς να πιάσει την καλύτερη του απόδοση ο Διαγόρας Σεβαστής κέρδισε δίκαια τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς με 2-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και συνάμα την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Eθνική κατηγορία!

από
στις 24/04/2016

Κακό το πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες με τον Όλυμπο να είναι καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και τον Διαγόρα να μην μπορεί να βρεί διαδρόμους και να απειλήσει τον Σαρρή.

Στη μοναδική περίπτωση που απειλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λεπτοκαρυάς ήταν στο 32΄όταν σε σέντρα του Σαναμίδη από αριστερά βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι ο Σιαμήτρας αλλά ο Σαρρής αντέδρασε σωστά μπλοκάροντας με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.

Στο 44΄όμως ο Μπενίσκος κόντρα στη ροή του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Αποστολίδη και με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Διαγόρα.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Κομουρτζής λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν μπήκε «σφήνα» ανάμεσα στους αμυντικούς του Διαγόρα και πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Στο 64΄ο Όλυμπος απείλησε τον Σακελλαρίδη με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε το γκολ ο Διαγόρας. Από εκτέλεση φάουλ του Κομουρτζή ο Κουντουριώτης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 67΄ ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Μπενίσκου θα βγάλει σε κόρνερ ο Σαρρής. Στο 71΄η κεφαλιά του Ποτουρίδη πέρασε άουτ και λίγο αργότερα σουτ του Καθάριου πέρασε επάνω από τα δοκάρια του Σαρρή.

Στο 78΄μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της Λεπτοκαρυάς ο Καλουσίδης με κεφαλιά το 2-0 για τον Διαγόρα.

Φοβερό σε δύναμη σουτ του Τζόβα με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Στο 90΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Κομουρτζή και ο Ανδρονικίδης με όμορφη κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης) : Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Καλουσίδης, Ευθυμιάδης, Τσιόμης, Καθάριος, Αποστολίδης, Μπενίσκος (85΄Μαυρίδης), Ταρασιάδης (73΄Χρυσόπουλος), Σαμανίδης (54΄Ποτουρίδης)

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς (Νίκος Μανίκας) : Σαρρής, Μπακάλης (72΄Τζόβας), Κατέλας, Σιαμήτρας, Κοζάλοφ, Καζαμίας (57΄Ανδρονικίδης), Κουντουριώτης, Κατέλας, Κομουρτζής, Χούτας

(πηγή: pieriasport.blogspot.gr)