Πρόεδρος στην Καρίτσα ο Ζησιός, Χασιώτης στον πάγκο

Πρόεδρος στην Καρίτσα ο Ζησιός, Χασιώτης στον πάγκο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/06/2017

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕ Καρίτσας, Κώστας Ζησιός (ασχολείται με πρατήρια βενζίνης), αναλαμβάνει την προεδρία των «κιτρινόμαυρων», μετά την αποχώρηση του Στέργιου Τόκα (επικεντρώνεται στην ΕΠΣ Πιερίας). Παράλληλα, ενεργό ρόλο στη διοίκηση θα έχουν οι Στάθης Στέργιος και Κώστας Κουτρούπας, ενώ την τεχνική ηγεσία της Καρίτσας αναλαμβάνει ο Χρήστος Χασιώτης (δούλευε στον Απόλλωνα Λιτοχώρου), αντί του Σάκη Λιάγκα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΗΤΡΑΚΑΣ-ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μετά την αποχώρηση Τόκα, παρελθόν για την ΑΕ Καρίτσα αποτελούν οι έμπειροι μέσοι, Δημήτρης Παπαστεργίου και Θόδωρος Μητράκας, δηλώνοντας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας, προσωπικά τους Στέργιο Τόκα και Κωνσταντίνο Κουτρούπα που ήταν πάντα δίπλα μας, σε οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστήκαμε. Βάση των τελευταίων εξελίξεων στην ομάδα μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Καρίτσας ότι ο λόγος που θέλουμε να αποχωρήσουμε απο την ΑΕΚ, είναι η διαφωνία μας σε σημαντικά θέματα τα οποία προέκυψαν και έχουν να κάνουν με τα δικά μας δεδομένα τα οποία δεν συμφωνούν με τα δεδομένα της νέας διοίκησης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του χωριού μας, με την ευχή να πραγματοποιήσει τους φετινούς της στόχους».