Άμεση επάνοδος για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ξανά στη Γ΄ Εθνική

Άμεση επάνοδος για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ξανά στη Γ΄ Εθνική
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/05/2018

 «Περίπατο» έκανε στο τοπικό ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που έκοψε πρώτος και με διαφορά το νήμα και επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική άμεσα, μετά από διάλειμμα μιας σεζόν, μετά τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. 

Οι «κοκκινόμαυροι», με έμπειρο ρόστερ (Αποστολίδης, Καλαμπάκας, Δερμίσης, Γιαπιτζής, Σαρρής, Οικονόμου, Καπασακαλίδης, Ανδρονικίδης, Κολαξίδης κ.α.) τερμάτισαν στο «συν 18» από τη δεύτερη ακαδημία Πλαταμώνα και έτσι δε χρειάζονται μπαράζ. Η σεζόν για την ομάδα της Πιερίας ξεκίνησε με τον Διονύση Οικονόμου στον πάγκο και ολοκληρώθηκε με τον Πέτρο Κιάφα, άλλοτε τεχνικό Εθνικού Ν. Κεραμιδίου (φέτος) και Καρίτσας (παλιότερα). Ο Κιάφας τόνισε στο «pamebala.gr»: «Ο Αχιλλέας έλειψε μόνο ένα χρόνο από τη Γ΄ Εθνική, επέστρεψε δριμύτερος. Περίμενα ότι θα ανεβαίναμε τόσο εύκολα. Όταν ανέλαβα ήμασταν στο «συν 12» και ψάχναμε το «συν 13» για να αποφύγουμε τα μπαράζ και να «βγούμε» απευθείας. Τελικά ήρθε η διαφορά 18 βαθμών, που μαρτυρά την άνεση και τη μεγάλη απόσταση που είχαμε από τους ανταγωνιστές μας. Υπερείχαμε στο ρόστερ, σε ποιότητα και εμπειρία. Είναι σίγουρα η κορυφαία διάκριση στην ως τώρα καριέρα μου, ενώ είναι θετικότατη χρονιά για μένα, αφού ο τίτλος και η άνοδος συνδυάστηκε με άνετη σωτηρία της πρώην ομάδας μου, του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, που πήγε τελικό κυπέλλου, αποκλείοντας Πιερικό και Αχιλλέα, ενώ η ομάδα του χωριού μου, η Καρίτσα, πήρε το κύπελλο. Τα εύσημα ανήκουν στη διοίκηση, που «έστησε» την ομάδα και τους παίκτες, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Η επόμενη μέρα στη Γ΄ Εθνική είναι δύσκολη, βάσει ανταγωνισμού στην κατηγορία και πρωταρχικός στόχος θα είναι η σωτηρία».

MHNYMA ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με την παρακάτω διαδικτυακή ανάρτηση, ο αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννης Τρελλόπουλος,, συνεχάρη τους συντελεστές της επιτυχίας: «Και κάπως έτσι έφτασε η χρόνια μας στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο φυσικά Πρωταθλητές σε όλα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους! Ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά για το τι θα γίνει πως θα γίνει αν θα γίνει δεν θα γίνει....αλλά εσείς κρατήσατε το επίπεδο ψιλά γιατί όλοι σας έχετε επίπεδο σαν αθλητές και σαν άνθρωποι πρώτα απ όλα. Αποδειξαμε ότι και αν περάσαμε ήμασταν εκεί σαν οικογένεια και τα προβλήματα μας δεν τα μεγαλώναμε αλλά τα λύναμε εκεί μαζί(φυσικά μετά από κάποιο καιρό)γιατί υπήρχε και αρκετός καιρός που τα λύνετε και μόνοι σας. Και τελικά αυτό που θέλαμε έγινε και έγινε έτσι πως το θέλαμε εμείς! Χωρις να το θέλουν πολλοί εμείς το καταφέραμε!!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς μέσα από την καρδιά μου για της στιγμές που μας χαρίσατε!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μαγκακια έχετε όλοι σας καρδιά πρωταθλητή!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 13:23