×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Το ''ευχαριστώ'' του Χρυσαϊδη στην Πορταριά και σε όσους τον βοήθησαν

Το ''ευχαριστώ'' του Χρυσαϊδη στην Πορταριά και σε όσους τον βοήθησαν

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Θερμαϊκού, Βαγγέλης Χρυσαϊδης, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

από
στις 04/05/2016
«Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της συνοδευόμενη από πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για έναν 17χρονο να πραγματοποιεί τις πρώτες του συμμετοχές σε αντρικό πρωτάθλημα και μάλιστα δίπλα στους καλυτέρους συνοδοιπόρους.
 
Οφείλω, λοιπόν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Δ.Σ του Α.Σ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ που έδειξε την εμπιστοσύνη του από την πρώτη στιγμή σε μένα παρά το τροχοπέδη της ηλικίας μου και φυσικά στον προπονητή μου Γιώργο Κουτζούχα που μου έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να καταφέρω και πολλά χωρίς την στήριξη και συμπαράσταση των συμπαικτών μου-καθοδηγητών και δασκάλων...
 
Ένας, επίσης, σημαντικός παράγοντας της πορείας μου ήταν η ΤΥΧΗ που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν με το μέρος μου αλλά όπως είπε και ένας συμπαίκτης μου ‘’Η τύχη δεν είναι με τους τολμηρούς αλλά με τους ικανούς’’..
 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μου σε αυτήν μου την προσπάθεια αλλά και να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο.
 
Υ.Γ:Ο επιμένων ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ..»
 
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 00:02