×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Πρόεδρος Νικήτης: ''Με χτυπήσανε μπροστά στα μικρά παιδιά μου''.

Πρόεδρος Νικήτης: ''Με χτυπήσανε μπροστά στα μικρά παιδιά μου''.

Ο πρόεδρος του Φοίνικα Νικήτης, Γιαννακούδης Κωνσταντίνος, κατήγγειλε ξυλοδαρμό και ύβρεις μπροστά στα παιδιά του

από
στις 30/10/2016

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε για το παιχνίδι ΑΟ Σάρτης - Φοίνιξ Νικήτης που για την ιστορία έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. 

Ο σύλλογος των φιλοξενούμενων εξέδωσε ανακοίνωση για τα περιστατικά κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

Η ανακοίνωση: 

''Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου κατέβηκα μαζί με την σύζυγο και τα δύο παιδιά μου ( δύο και πέντε χρονών) στη Σάρτη θέλοντας να συνοδεύσω την ομάδα μου και να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Με τη λήξη του αγώνα, η φιλοξενία των φιλάθλων του χωριού προς το πρόσωπό μου ήταν κατά την έξοδο μου από το χώρο του γηπέδου να μου επιτεθούν και να με χτυπήσουν ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια της συζύγου μου και των 2 παιδιών μου και το παιδί μου να με ρωτάει μετά ‘’ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΛΩΝΑΝΕ;;; ’’.
 
Ενώ με τη λήξη του αγώνα μαζεύτηκαν και εκτόξευαν απειλές και ύβρεις. Η σύζυγός μου μετά το εν λόγο συμβάν και ενώ μέχρι τότε με υποστήριζε για την επιλογή μου να ασχοληθώ με το Σύλλογο και το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, πλέον δεν θέλει να συνεχίσω φοβούμενη την σωματική μου ακεραιότητα αν συμβαίνουν αυτά σε κάθε Σαββατοκύριακο.
 
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Τορωναίου Συκίας, τον Κ. ΨΩΜΑ Γεώργιο και την οικογένειά του οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν και ενεργοποιήθηκαν τάχιστα και ήρθαν σε επαφή με τη γιατρό του Αγροτικού Ιατρείου Συκιάς και μου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Επίσης ακόμα και τα έξοδα περίθαλψη αρνήθηκε να παραλάβει. Αυτήν την κίνηση δεν θα την ξεχάσω και κάθε φορά που μου δίδεται η ευκαιρία θα το αναφέρω γιατί αυτές οι ενέργειες είναι που λείπουν από το ποδόσφαιρό μας.
 
Αναμένουμε τις ενέργειες της Νέας Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που ενστερνίζεται την αλλαγή και τη δικαιοσύνη στο χώρο και γνωρίζει ήδη τα γεγονότα από τον Παρατηρητή του αγώνα ο οποίος τυγχάνει να είναι και στο Δ.Σ''.
 
Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος