×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Άρης Παλαιοχωρίου: "Βόμβα" με την απόκτηση του Γιώργου Τσίλη

Άρης Παλαιοχωρίου: "Βόμβα" με την απόκτηση του Γιώργου Τσίλη
από
στις 30/12/2016

Ο Άρης Παλαιοχωρίου πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την οποία ενισχύεται σημαντικά στην επιθετική του γραμμή.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Γιώργο Τσίλη, με τον οποίο ο Άρης ήρθε σε πλήρη συμφωνία και από την νέα χρονιά, ο Τσίλης θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Να θυμίσουμε πως ο Τσίλης έχει αγωνιστεί σε Άρη Παλαιοχωρίου, σε ομάδα Α' εθνικής της Γεωργίας, σε ομάδα της Σουηδίας, στα Γιαννιτσά, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Εθνικό Πειραιά, στον ΠΑΟΝΕ, στο Σιδηρόκαστρο και στη Ζάκυνθο.

Το Πάμε Μπάλα, σε επικοινωνία που είχε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, σας παραθέτει τις δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Παλαιοχωρίου, το κλίμα είναι φοβερό και είναι πολύ ωραίο για εμένα, γιατί με τα περισσότερα παιδιά έχω υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν, είτε σε επαγγελματικές ομάδες είτε στο ερασιτεχνικό.

Αυτό που με έχει κάνει να νιώσω καλύτερα από όλα είναι ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες, από τον φροντιστή μέχρι και την διοίκηση.

Θα πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η ομάδα είναι στη πρώτη θέση και πρέπει να παραμείνει, έχουμε καθήκον να πρωταγωνιστήσουμε. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση πιστεύω θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. 

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο".