×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Νίκη Πολυγύρου: Πήρε Τσώλη και Σινιακού

Νίκη Πολυγύρου: Πήρε Τσώλη και Σινιακού

Δυο προσθήκες ανακοίνωσε η διοίκηση του Πολυγύρου

από
στις 20/01/2017

Η Νίκη Πολυγύρου απέκτησε τον Σταύρο Τσώλη(φώτο) που μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Ερμή Ν. Ποτίδαιας. Επίσης, απέκτησε και τον Εράλτι Σινιακού που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ελπίδας Βραστών.

Δείτε τις ανακοινώσεις της διοίκησης:

Για τον Τσώλη: 

«O Σταύρος Τσώλης είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νίκης!

Η Νίκη, ακολουθώντας πιστά το πλάνο της, επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τους δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν.

Ο 17χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ενώ μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Ερμή Ποτίδαιας».

Για τον Σινιακού:

Ο Εράλντι Σινιάκου είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νίκης Πολυγύρου!

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί ο νεαρός επιθετικός με την μεταγραφή του στη Νίκη!

Ο 22χρονος επιθετικός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Ελπίδα Πολυγύρου και πέτυχε 25 γκολ στην Β' Κατηγορία. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της Ελπίδας Βραστάμων.

Ο Εράλντι έρχεται να συναντήσει γνωστούς και φίλους στην ομάδα της πόλης του και έτσι ακόμα ένα παιδί του Πολυγύρου θα αγωνίζεται στο σπίτι του. Γεγονός που αυξάνει τους ντόπιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τον ευρύτερο Δήμο Πολυγύρου, στoυς 15! Αριθμός απλησίαστος, για τα δεδομένα των ομάδων της Α' Κατηγορίας, που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.