×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Δύσκολα κέρδισε τον Άγιο Νικόλαο η Τρίγλια

Δύσκολα κέρδισε τον Άγιο Νικόλαο η Τρίγλια

ΠΟ Τρίγλιας - Αστήρ Αγ. Νικολάου 2-1

από
στις 21/01/2017

Η Τρίγλια δυσκολέυτηκε να κερδίσει τον Άγιο Νικόλαο που έδειξε ένα θετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση. Με διαφορετικούς στόχους οι δυο ομάδες καθώς η Τρίγλια παλεύει για τον τίτλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι για την γρήγορη παραμονη τους.

Ωστόσο, ο Αστήρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15' με τον συνήθη ύποπτο Στέλιο Καραδήμο. Η Τρίγλια απάντησε άμεσα και με γκολ του Μπέσσα στο 22' έφερε το παιχνίδι ξανά στην ισορροπία για να κάνει την ανατροπή ο Τόλα τρία λεπτά αργότερα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ο Άγιος Νικόλαος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την πίεση με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η προσπάθεια του Καραδήμου σταμάτησε στο δοκάρι του Καραβελίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στην εκπνοή ο Ξανθιννίδης έχασε το τετ α τετ και την ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του ένα βαθμό... χρυσάφι.

Οι 11αδες:

Τρίγλια(Γιώργος Κεφαλας): Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Τόλα, Φιλιππίδης, Μπέσσας, Σαρβανίδης, Αμ.Παπαδόπουλος,(75'Γράδος) Ταρασίδης, Πίνε,(46' Χρηστάρας) Κομνηνάκης, Δόμπρογλου (80'Ιντριζι).

Άγιος Νικόλαος(Γιώργος Δαλδογιάννης): Ορφανίδης, Χατζήκος, Ματσιάτσος Τρικαλιώτης, Γ.Παπαδόπουλος (80'Κόκκαλος) Τσαναντίρι, Τσιντάρης, Ξανθινίδης, Καραδήμος, Ασλανισβίλι, Α.Μπουλγκουρίδης