×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Με ''διπλό'' συνέχισε η Ελπίς (vid)

ΠΑΟ Δουμπιών - Ελπίς Βραστών 0-1

από
στις 13/02/2017
Η Ελπίς πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό, μπορεί να έκανε κακή εμφάνιση, αλλά πήρε τη νίκη στην έδρα των Δουμπιών.
 
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θα πωλούσαν ακριβά το τομάρι τους, αφού η βαθμολογική τους θέση δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια. Το δυνατό παιχνίδι, οι μονομαχίες αλλά και ο κακός αγωνιστικός χώρος έκλεψαν την παράσταση. Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ο Νέστωρ ήταν εκεί για να σκοράρει στο 33' με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι έμεινανωμε 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του τερματοφύλακα, Γιάννη Καραβασίλη, για φάουλ εκτός περιοχής. Κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο της αναμέτρησης έκατσε ο Κώστας Γκρίλης που στην αναμέτρηση ξεκίνησε σεντερ φορ, συνέχισε αμυντικό χαφ και τέλειωσε τερματοφύλακας.
 
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα τα Δουμπιά δεν έκαναν κάποια αξιόλογη φάση με τους παίκτες της Ελπίδας να παίζουν με τεράστιο πάθος στα τελευταία λεπτά.
 
ΔΟΥΜΠΙΑ: Παπαοικόνομου, Τσιαράπας, Στέφο, Μητσιάς, Σκονδράνης Α. (46' Σκονδράνης Χ.), Ξεφτέρης, Τζημητρέας(69' Σκονδράνης Γ.), Κοψίδης, Πρίφτης(49' Παπάς), Τράκας, Γεραντζής.
 
ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής (70' Φλέσσας), Γκλάβας(17' Λυρτζής(92' Σίμος Γκρίλης), Πανταζίδης, Κυρμανίδης, Κώστας Γκρίλης, Γρηγόρης Καραβασίλης, Μίχος, Θεολόγου, Αρδάς, Νέστωρ.