×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Διπλό στα Μουδανιά η Ποτίδαια

Διπλό στα Μουδανιά η Ποτίδαια

ΠΟ Μουδανιών - Ερμής Ν. Ποτίδαιας 2-3

από
στις 02/03/2017

Ένα ακόμη ντέρμπι είχε η αγωνιστική αλλά για την... ουρά. Τελικά, η Ποτίδαια πήρε το μεγάλο διπλό στα Μουδανιά και τα προσπέρασε στη βαθμολογία. 

Η Ποτίδαια κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με τον 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μαρκογιαννάκη. Το σκορ άνοιξε περίπου στο 15' έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των Μουδανιών που εκμετταλέυτηκε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων. Το 0-2 έγινε μετά από ατομική ενέργεια του ίδιου και όμορφο πλασέ στο 28'. 

Στην επανάληψη τα Μουδανιά μπήκαν να πιέσουν και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και το πέτυχαν με τον Μανελίδη στο 65' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Ποτίδαια, όμως, κλείδωσε στην ουσία το αποτέλεσμα στο 78' με κεφαλιά του Κανίδη, αν και τα Μουδανιά μείωσαν εκ νέου με τον Σιούζο στο 82'

Τελικό σκορ, λοιπόν, 2-3 με την Ποτίδαια να κατακτά μεγάλο διπλό στην προσπάθεια παραμονής.

Οι 11αδες:

ΠΟ Μουδανιών(Στεργίου): Καραγιαννίδης, Σάλλα, Γαλαζούδης, Τσακίρης, Μπερμπερίδης, Σέχου, Ζαφειρίδης, Ντόι Ντάνιελ, Ντόι Ντονάλντο, Κουφέρης, Μανελίδης

Έπαιξαν και οι Σιούζος, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος

Ερμής Ν. Ποτίδαιας(Γκουτζούζας): Χατζής, Τσομάκος, Λουίζος, Κουτσουμούκης, Κανίδης, Ψωμαδάκης, Παπαδόπουλος, Τσαλικίδης, Παπαοικονόμου, Μαρκογιαννάκης, Γιαννιός.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 00:43