×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Στο τέλος πήρε τη νίκη η Τρίγλια

Στο τέλος πήρε τη νίκη η Τρίγλια

Τορωναίος Αφύτου - ΠΟ Τρίγλιας 1-2

από
στις 05/03/2017

Αν και δυσκολέυτηκε πήρε τη νίκη η Τρίγλια κόντρα στην Άφυτο με 1-2 στα τελευταία λεπτά του ματς και ενώ ήταν πίσω στο σκορ 3' πριν το φινάλε. 

Το ματς διεξήχθη στα Μουδανιά, εξιατίας τιμωρίας, της Αφύτου. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοντόρ στο 35' έπειτα από γύρισμα του Γερασίμου στο ύψος του πέναλτι.

Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τα τελευαταία λεπτά του ματς όταν και κέρδισε πέναλτι η Τρίγλια στο 88' από προσπάθεια του Δόμπρογλου και χέρι του Σιούζου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταρασίδης που ισοφάρισε σε 1-1. Δετερόλεπτα αργότερα, ο Χρηστάρας με τρομερό βολέ έκανε το 1-2 στο 89' για την ολική ανατροπή. Στους πανηγυρισμούς τους τέρματος δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Κομνηνάκης για χειρονομία. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι και η Άφυτος καθώς ο Λογγιννίδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη. 

Έστω και δύσκολα η Τρίγλια επέστρεψε στις νίκες με τον Στράτο Καρπούζη στον πάγκο, καθώς ο προπονητής του ΠΟΤ, Γιώργος Κεφαλάς απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Οι συνθέσεις:

Άφυτος: Μαυρίδης, Καραγιαννιός (14' Χατζίδης, 86' Νταής), Πάτσι, Σκέντος, Λογγιννίδης, Παπαχριστοδούλου, Τοντόρ, Τσίλης, Αθανασιάδης Γ, Σιούζος, Γερασίμου (84' Γκεκτσιάν)

Τρίγλια: Καραβελίδης, Αθανασιάδης Σ (69' Φιλιππίδης), Ιντρίζι (59' Πίνε), Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Δόμπρογλου, Σαρβανίδης, Παρμαξίδης(57' Ταρασίδης), Κομνηνάκης, Χρηστάρας.

Σκόρερ: Τοντόρ για Άφυτο

             Ταρασίδης (πεν), Χρηστάρας για Τρίγλια.