Ανακοίνωση Αφύτου: «Διαιτητικό έγκλημα»

Ανακοίνωση Αφύτου: «Διαιτητικό έγκλημα»

Έξαλλοι οι άνθρωποι της Αφύτου για διαιτητικές αποφάσεις

από Πάμε Μπάλα
στις 06/03/2017

 

Η ομάδα μας ηττήθηκε απο την πρωτοπόρο ομάδα της Ά Ε.Π.Σ.Χαλκιδικης ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ με σκορ 1-2.
Πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι το 88ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα μας προηγούνταν με 1-0 μετα απο φοβερό γκολ του ΖΛΑΤΚΟΥ ΤΟΝΤΟΡ.
Αλλα δυστυχώς για το άθλημα αυτό το οποίο ονομάζεται ποδόσφαιρο, ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤYΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.
 
Αγαπητέ κ.ΓΡΕΒΕΝΗ για εμάς ως σύλλογο ΔΥΣΤYΧΩΣ έχετε διαπράξει διαιτητικό έγκλημα σήμερα στον αγώνα απέναντι στην ΤΡΙΓΛΙΑ, με τα σφυρίγματα σας.
 
Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης πρέπει να αποβάλλεται τον ποδοσφαιριστή της ΤΡΙΓΛΙΑΣ κ.Κομνηνακη καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα,ρίχνει αγκωνιά καταφανέστατη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Καραγιαννιο Μάριο,με αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή του ποδοσφαιριστή μας λόγω τραυματισμού.
 
Σε κάθε διεκδίκηση που υπήρχε στον αέρα η αντίπαλη ομάδα είχε τους αγκώνες ως κεφάλι και ο κύριος Γρεβενης ΔΥΣΤYΧΩΣ δεν έβλεπε τιποτα.
Σε υποδείξεις του 1ου βοηθού σας κ.Πασσαλη για κόρνερ εσείς δείχνατε αουτ και αυτό έγινε τουλάχιστον δυο φορές στο δευτερο ημίχρονο.Μετα το 70ο λεπτό της αναμέτρησης,κάθε πέσιμο ποδοσφαιριστή της ΤΡΙΓΛΙΑΣ κάτω απο τον χώρο του κέντρου και έξω απο την μεγάλη περιοχή ηταν όλα μα όλα φάουλ με συνέπεια να μας έχετε συνεχώς εγκλωβισμένους στην μεγάλη περιοχή μας.
 
Και το αποκορύφωμα της αναμέτρησης έρχεται στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.
 
Αδιάκριτη ερώτηση....................................
Ποσά πέναλτι έχει κερδίσει η ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ στο πρωτάθλημα?
 
Όταν πέφτει ο αρχηγός της ομάδας μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΟΥΖΟΣ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και για να στηριχτεί βάζει το χέρι στο χόρτο η μπάλα του βρίσκει το χέρι αλλα δεν πηγαίνει προς το τέρμα......εσείς σφύριζεται πέναλτι.............απαπαπαπαπααπαπαπαπαπαπαπαπα...........
Και το σκέφτεσαι δυο τρία δευτερόλεπτα και λες..........
Να το δώσω,να μην το δώσω,,,,,,,τελικά έκανες αυτό που νόμιζες ότι ηταν ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΩΣΤΟ.....
Όταν πέφτεις η λογική και το ένστικτο λέει ότι πρέπει να βάλεις τα χέρια σου για να μην πέσεις με το κεφάλι σου,αλλα μάλλον για εσάς κ.Γρεβενη πρέπει να πέσουμε με το κεφάλι.
Ποσά λεπτά επρεπε να κρατήσετε καθυστερήσεις....?
Ποσά κρατήθηκαν?
Θελουμε να ζητήσουμε συγνώμη απο τους φίλους της ομάδας μας που πήγαμε να χτυπήσουμε στα ίσια την ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ που έχει δεκαπλάσιο μπα τζετ απο εμάς, αλλα ΔΥΣΤYΧΩΣ για εμάς ο κύριος Γρεβενης δεν μας το επέτρεψε.