×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Ελπίς Βραστών: «Ζητούμε συγνώμη... ο κ.Στόϊκος ήταν ηθικός αυτουργός»

Ελπίς Βραστών: «Ζητούμε συγνώμη... ο κ.Στόϊκος ήταν ηθικός αυτουργός»

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Βραστών για όσα έγιναν χθες

από
στις 06/03/2017

Η ανακοίνωση: 

«Ο χτεσινός εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας με τον Μαρμαρά (3-3) όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι παίρνει άνετα θέση στα πιο θεαματικά ματς της φετινής χρονιάς, δυστυχώς όμως θα μείνει στην ιστορία για γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τον αθλητισμό.
 
Όσα συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα μας ντροπιάζουν σαν σύλλογο, είναι άκρως καταδικαστέα και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν σαν διοίκηση. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να τα αποτρέψουμε. Ζητούμε μια τεράστια συγνώμη από τους ανθρώπους του Μαρμαρά για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αλλά και γιατί δεν καταφέραμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους από τον πρώτο γύρο.
 
Ζητούμε σαν διοίκηση από την ΕΠΣ Χαλκιδικής να μας τιμωρήσει με ότι ακριβώς προβλέπει ο ΚΑΠ για την περίπτωση μας. Επίσης ζητούμε από τους φίλους της ομάδας να καταλάβουν ότι τα χτεσινά γεγονότα μας ντροπιάζουν συνολικά σαν χωριό, αλλά και ως σύλλογο. Δεν μπορεί ένα αγώνας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να αποτελεί χώρο εκτόνωσης για τον οποιοδήποτε. Θέλουμε στο γήπεδο ανθρώπους που έρχονται να χειροκροτήσουν τους παίκτες τους δικούς μας αλλά και της αντίπαλης ομάδας, να χαρούν με τις νίκες, να λυπηθούν στις ήττες μας στον πνεύμα πάντα του αθλητισμού και του "ευ αγωνίζεσθαι". Δεν θέλουμε αυτούς που έρχονται απλά για να βγάλουν τα απωθημένα τους, να βρίσουν και να προπηλακίσουν τον εκάστοτε αντίπαλο, τους διαιτητές ή ακόμα πολλές φορές και τους ποδοσφαιριστές της ίδιας μας της ομάδας. Δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά από κανέναν, γιατί με αυτό τον τρόπο σπιλώνεται μια τεράστια προσπάθεια που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες σαν διοίκηση ώστε η ομάδα να στέκεται με αξιοπρέπεια, περηφάνια και ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα.
 
Πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με την ομάδα του Μαρμαρά και συμφωνούμε απόλυτα με όσα γράφει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος για όσα θλιβερά συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα.Όμως έχουν κάνει μια μεγάλη παράλειψη, δεν αναφέρουν πουθενά τον ηθικό αυτουργό της χτεσινής κατάστασης. Ο προπονητής-παίκτης Άκης Στόικος ήταν προκλητικός από την έναρξη του ματς όμως το αποκορύφωμα ήρθε αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του. Χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν, ήρθε δίπλα στον πάγκο της ομάδας μας πήρε μια μπάλα και μπροστά στην κερκίδα φώναξε δυνατά δύο φορές ''Τώρα σας γαμ@&#'' . Αυτή η ενέργεια ενός ανθρώπου που βγάζει ψωμί εδώ και πολλά χρόνια από το ποδόσφαιρο αποτελεί ντροπή πρώτα από όλα για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του Μαρμαρά. Σαν προπονητής θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα καλής συμπεριφοράς και σεβασμού στον αντίπαλο. Φυσικά στην συνέχεια η αντίδραση των φίλων της ομάδας ήταν απαράδεκτη και όπως αναφέραμε πιο πάνω άκρως καταδικαστέα. Το γεγονός πως δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του στην ανακοίνωση τους μας προκαλεί έκπληξη αφού οι άνθρωποι της ομάδας του Μαρμαρά μετά την λήξη του αγώνα παραδέχτηκαν πολλές φορές το γεγονός της προκλητικής συμπεριφοράς του και ότι έκανε λάθος. Επίσης εκτός από τον Στόικο κανένας άλλος από τους ανθρώπους του Μαρμαρά δεν είχε πρόβλημα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο».