×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Το όραμα εξέλιξης του... Πολυγύρου

Το όραμα εξέλιξης του... Πολυγύρου

Νίκη και Ελπίς Πολυγύρου τράβηξαν τον ίδιο δρόμο με στόχο την ανάδειξη ταλέντων και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου της πρωτεύουσας.

από
στις 09/03/2017
Το όραμα της εξέλιξης του ποδοσφαίρου του Πολυγύρου παίρνει σταθερά σάρκα και οστά!
 
Με την πρωτοβουλία των διοικήσεων της Νίκης και της Ελπίδας, το περασμένο καλοκαίρι, χαράχτηκε κοινή πορεία.
 
Στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας ο πρόεδρος της Νίκης, κ.Στεριανός Κοτσαμπασόπουλος, με την πλήρη στήριξη του συμβουλίου της Νίκης, μαζί με τον κ.Παπαμάρκου, τον κ.Λουκάκη και σύσσωμο το συμβούλιο της Ελπίδας θέλησε να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο, φιλόδοξο και θαρραλέο σχέδιο. Αυτό της στήριξης της ομάδας στα δικά της παιδιά. Έτσι λοιπόν από τις ακαδημίες τα μικρά ταλέντα αποκτούν εμπειρίες και στηρίζουν ταυτόχρονα στην Β' Κατηγορία την ομάδα της Ελπίδας, η οποία πλαισιώνεται και από εμπειρότερους ποδοσφαιριστές ώστε να στηρίξουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα που στην συνέχεια θα τους επιτρέψουν να κάνουν το άλμα στη Νίκη και στην Ά Κατηγορία.
 
Ήδη η Ελπίδα έχει στο ρόστερ της, που κατά γενική ομολογία είναι το νεαρότερο στην Β΄ Κατηγορία και λογικά και σε όλη την Χαλκιδική, δέκα(!) ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών και άλλους πέντε κάτω των 22 ετών!
 
Μάλιστα στο παιχνίδι της Τετάρτης ανέβηκαν απο τις ακαδημίες της Νίκης άλλοι δύο ποδοσφαιριστές 16 και 15 ετών!
 
Ο λόγος για τον Λευτέρη Βλάχο και τον Άλντι Τζάκου, ενώ υπάρχουν και άλλες 3-4 περιπτώσεις παικτών που, όταν επιτραπεί λόγω δελτίων, θα ανέβουν και αυτοί το πρώτο σκαλοπάτι αυτού του οράματος.
 
Στόχος είναι στα επόμενα χρόνια να υπάρχει ένας αέναος κύκλος διδασκαλίας ποδοσφαίρου, τροφοδοσίας των ομάδων με καλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως σωστούς χαρακτήρες και μετά το βήμα της Νίκης Πολυγύρου, μιας πιθανής μεταγραφής σε επαγγελματικές κατηγορίες και χτισίματος του ποδοσφαιρικού τους μέλλοντος, γεγονός που θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.