×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Πήρε το ντέρμπι στην Τρίγλια η Βαρβάρα

Πήρε το ντέρμπι στην Τρίγλια η Βαρβάρα

ΠΟ Τρίγλιας - Αετός Βαρβάρας 2-3

από
στις 12/03/2017

Η Βαρβάρα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Τρίγλιας κόντρα στον τοπικό ΠΟΤ. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλο τρίποντο στο τέλος και έβαλαν φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Βαρρβάρα άνοιξε το σκορ στο 21' με κεφαλιά του Σταύρου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσαμακίδη γαι να ισοφαρίση 2' αργότερα ο Ταρασίδης σε 1-1. Στο 32' ο Χρηστάρας έκανε το 2-1 με δεξί βολέ από το ύψος του πέναλτι. 

Στην επανάληψη η Τρίγλια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χρηστάρα να κάνει το 3-1 και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη, με την Βαρβάρα να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Μωραϊτη στο 78' από παράλληλη ασσίστ του Μαυριδόγλου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σταύρου από πλάγια δεξιά. Βρήκε χώρο δοκίμασε το σουτ και αιφνιδιάσε τον Καραβελίδη για το τελικό 2-3 στο 90'.

Τρίποντο που δίνει νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Αετό να ανεβαίνει και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΤ: Καραβελίδης, Αθανασιάδης (61' Πίνε), Φιλιππίδης (88' Κεφαλάς), Μιλκούδης, Μπέσσας, Πεχλιβανίδης, Δόμπρογλου, Σαρβανίδης, Ταρασίδης Παρμαξίδης (61' Παπαδόπουλος), Χρηστάρας.

Αετός Βαρβάρας: Σαραφιανός, Γκούτζιος, Τζιόλας, Κουμαντσιώτης, Παπαλιώζης, Αράπης (61' Μαυριδόγλου), Κατσαμακίδης, Σταύρου, Χύσα, Μπάτσιος (90+ Παπαευσταθίου), Μωραϊτης.

Σκόρερ: Ταρασίδης, Χρηστάρας για Τρίγλια

            Σταύρου (2), Μωραϊτης για Βαρβάρας