×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Έμειναν στο (1-1) Φώκαια και Όλυνθος, παράπονα γηπεδούχων για τη διαιτησία

Έμειναν στο (1-1) Φώκαια και Όλυνθος, παράπονα γηπεδούχων για τη διαιτησία

Ηρακλής Ν. Φώκαιας - Όλυνθος Ολύνθου 1-1

από
στις 12/03/2017

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Φώκαια και Όλυνθος στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Β' κατηγορία του νοτίου ομίλου, ενώ οι γηπεδούχοι εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία, αλλά παράλληλα τονίζουν πως δεν θα δώσουν βάση γιατί στηρίζουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΕΠΣΧ. 

Στα αγωνιστικά, η Φώκαια προηγήθηκε με εκπληκτικό τέρμα του Ευθυμιάδη προϊόν ομαδικής συνεργασίας για να ισοφαρίση ο Ψευτογιώργος έπειτα από στημένη φάση. 

Αμφότερες, συνεχίζουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Όλυνθος προετοιμάζεται, πλέον, για τον τελικό κυπέλλου.

Επίσης, στην ανακοίνωση τους για το παιχνίδι οι γηπεδούχοι εκφράζουν τα παράπονα τους αλλά εύχονται καλή συνέχεια και στην Όλυνθο.

Διάβάστε ένα κομμάτι: Όσο αφορά τον παράγοντα διαιτησία έχουμε πολλά και σοβαρά παράπονα τα οποίο δεν θα τα εκφράσουμε δημόσια, αντιθέτως θα δώσουμε συγχαρητήρια και θα κάνουμε υπομονή στηρίζοντας την νέα διοίκηση και την προσπάθεια της.! Επίσης θα ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ολύνθου και θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον τελικό κυπέλλου που δίκαια έχει φτάσει μέχρι εκεί!

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής Ν. Φώκαιας: Τσιγκάνης, Στεφανίδης, Νιπόλι, Τσεγιάνι, Τσαλδάρης, Ευθυμιάδης, Βαχτανίδης, Κεριότα, Λεμονής, Μουράτι, Τσακίρογλου.

Όλυνθος Ολύνθου: Πανισκάκης Ν, Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης, Καράι, Λιόλιος, Χατζηστεργίου Β, Χατζηστεργίου Ν, Κουρουτσαλάκης, Πέπα, Πανισκάκης Μ, Νάσης.

Σκόρερ: Ευθυμιάδης για Φώκαια

            Ψευτογιώργος για Όλυνθο