×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣΧ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣΧ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Από αριστερά προς τα δεξιά, Μιχάλης Νάσης, Χρήστος Νεοφώτιστος από πλευράς Ολύνθου και Γιώργος Κεφαλάς, Σταύρος Γράδος από Τρίγλια

από
στις 19/03/2017

Τις δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου άνοιξε ο τεχνικός της Ολύνθου, Χρήστος Νεοφώτιστος για να πάρει τη σκυτάλη ο έτερος προπονητής του τελικού, Γιώργος Κεφαλάς. Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Μιχάλης Νάσης από την Όλυνθο και εν συνεχεία ο Σταύρος Γράδος.

Χρήστος Νεοφώτιστος: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς εξ αρχής. Γνωρίζαμε την ποιότητα και τη δυναμική της Τρίγλιας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλυτερό μας εαυτό και η νίκη μας είναι ο κόσμος που ήρθε στο πλευρό μας. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια που κανανε. Ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί να ανοίγαμε εμείς το σκορ. Συγχαρητήρια στην Τρίγλια για την κατάκτηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την ομάδα και να είναι σίγουρος για τις επιτυχίες στο μέλλον».

Γιώργος Κεφαλάς: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Η διαφορά της κατηγορίας ήταν τυπική καθώς αμφότερες έδειξαν τη δυναμή τους. Η Όλυνθος είναι ποιοτική και οργανωμένη ομάδα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πήραμε το κύπελλο. Εμείς συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησαν τις ομάδες».

Μιχάλης Νάσης: «Εμείς ήμασταν πετυχημένοι και μόνο που φτάσαμε εδώ. Σαφώς από τη στιγμή που φτάσαμε στον τελικό θα διεκδικούσαμε το τρόπαιο. Το θέλαμε πολύ και για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Λυπόμαστε που δεν τους κάναμε χαρούμενους και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους».

Σταύρος Γράδος: «Μετά από χρόνια πήραμε το κύπελλο και δώσαμε τη χαρά στον κόσμο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ολύνθου που τα έδωσε όλα και το έχασε στις λεπτομέρειες. Η Τρίγλια πρέπει να είναι κάθε χρόνο σε τέτοια θέση και να διεκδικεί τρόπαια. Ευχαριστούμε τον πρόεδρος της ομάδας και την διοίκηση που μας στηρίζουν. 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 00:18