×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής Σημάντρων-Μουδανιών

Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής Σημάντρων-Μουδανιών

ΑΟ Σημάντρων - ΠΟ Μουδανιών 1-1

από
στις 25/03/2017

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σήμαντρα και Μουδανιά στο σημερινό ντέρμπι παραμονής. Αυτός ο βαθμός θα έλεγε κανείς πως ευνοεί περισσότερο τους γηπεδούχους που είναι ψηλότερα στην βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρές με τις δυο ομάδες να έχουν στην ουσία από μια. Πρώτα τα Μουδανιά με την κεφαλιά του Παναγιωτώπουλο να σταματάει στον Σουνά και το πλασέ του Μυλωνά για τον ΑΟΣ που απομάκρυνε ο Ντραγκίεφ.

Στην επανάληψη τα Σήμαντρα έχασαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Γαϊτανίδη να σταματάει στον Ντραγκίεφ, ωστόσο τα Μουδανιά άνοιξαν το σκορ με τον Σιούζο στο 65'. Το φάουλ εκτέλεσε ο Ζαφειρίδης και ο Σιούζος που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλαγή πλάσαρε για το 0-1. Τα Σήμαντρα δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Χρήστο Μιστιλίδη έπειτα από σέντρα του Καραντασιάδη στο 80' και να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι δεν θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη για την ποιότητα αλλά για τη δύναμη στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι συνθέσεις: 

ΑΟ Σημάντρων: Σουνάς, Ζορμπίδης, Μανταράς Αθ, Μανταράς Αργ, Κοιλιάφης, Γαϊτανίδης, Μιστιλίδης Αν, Αρζουμανίδης, Μιστιλίδης Αν, Μουτζούρης, Μυλωνάς

Αλλαγές: Καραντασιάδης, Καρασούλης, Μαρίνος Οδ

ΠΟ Μουδανιών: Ντραγκίεφ, Μπερμπερίδης Χ, Τσακίρης, Σέχου, Γαλαζούδης, Ζαφειρίδης, Ντονάλτο, Ντόι, Μπαρούμας, Μανελίδης, Παναγιωτόπουλος.

Αλλαγές: Σιούζος, Πέρρος, Παπαδόπουλος.

Σκόρερ: Μιστιλίδης για Σήμαντρα

            Σιούζος για Μουδανιά