×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Τo be continued...

Τo be continued...

Η Τρίγλια συνεχίζει την ξέφρενη πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών, 2-1 τα Κουφάλια.

από
στις 19/04/2017

Ανώτερη παρουσιάστηκε η Τρίγλια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και επικράτησε με 2-0 επί των κυπελλούχων Μακεδονίας με αποτέλεσμα η πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών να έχει συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε ο Μπέσσας με προβολή στο 10ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δόμπρογλου για να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Στη συνέχεια, οι Τριγλιανοί πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για το δεύτερο τέρμα. Το πλασέ έκανε ο Ταρασίδης και ο Δόμπρογλου που ήταν σε θέση οφσάιντ έκανε την προβολή με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το τέρμα. 

Στην επανάληψη λίγο έλειψε ο ΠΑΟ Κουφαλίων να ισοφαρίσει αλλά το γυριστό του Παπατζίκου σταμάτησε στον Καραβελίδη. Ωστόσο, τα ηνία παρέμειναν στην Τρίγλια που πίεζε για το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 80ο μετά από κεφαλιά του Σαρβανίδη ξανά από εκτέλεση κόρνερ, αυτή του φορά του Παρμαξίδη. 

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Χατζηλασκαράκη μετά από κάθετη μπαλιά του Παπατζίκου, έκανε διαγώνια κίνηση και στο τετ-α-τετ με τον Καραβελίδη έκανε το (2-1).
 
Πλέον, αμφότερες επικεντρώνονται στα πρωταθληματά τους με την Τρίγλια να υποδέχεται την Ποτίδαια και τα Κουφάλια να παίζουν ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Άγιο Αθανάσιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΟ Τρίγλιας (Κεφαλάς): Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Φιλιππίδης, Μπέσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Ταρασίδης, Παπαδόπουλος Αμβ., Κομνηνάκης, Σαρβανίδης
Αγωνίστηκαν οι: Πίνε, Παρμαξίδης και Γράδος
 
ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κύρου, Καζάνας, Γάκης, Αϊβάζης, Λιόντας, Τσακίρης, Θωμαϊδης, Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Εμιλιάνο
Αγωνίστηκαν οι: Χατζηλασκαράκης, Χωραφάς και Κουμαντανίδης
 
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 23:33