Πήρε το τρίποντο ο Αστήρ Αγ. Νικολάου

Πήρε το τρίποντο ο Αστήρ Αγ. Νικολάου

Αστήρ Αγ. Νικολάου - ΑΟ Σημάντρων 3-0

από Πάμε Μπάλα
στις 24/04/2017

Ο Αστήρ Αγ. Νικολάου έκανε ένα ουσιαστικό παιχνίδι και πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στα Σήμαντρα που παραμένουν σε μπελάδες. 

Αν και οι φιλοξενούμενοι έιχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ αυτό δεν έγινε και το 1-0 έκανε ο Μπουλγουρίδης έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και ασσίστ του Καραδήμου. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά πότε η αστοχία, αλλά και ο Ορφανίδης που ήταν σε εξαιρετική μέρα κράτησαν το μηδέν για τον Αγ. Νικόλαο. Το 2-0 έκανε ο Καραδήμος μετά από τρομερή ενέργεια και κούρσα του Ασλανισβίλι που έδωσε πάρε-βάλε στον επιθετικό του Αστέρα. Το τελικό 3-0 έγραψε και πάλι ο Μπουλγουρίδης στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Αστήρ Αγ. Νικολάου έχει σωθεί και μαθηματικά στην κατηγορία, από την άλλη τα Σήμαντρα είναι σε δύσκολη θέση και αυτή τη στιγμή σε τροχιά play-out.

Οι συνθέσεις:

Αστήρ Αγ. Νικολάου: Ορφανίδης, Παπαδόπουλος, Τρικαλιώτης, Χατζήκος, Ζαμάνης, Τσιντάρης, Τσαναντίρι, Ξανθινίδης, Ασλανισβίλι, Μπουλγουρίδης, Καραδήμος.

Αλλαγές: Τσακνής, Κατσιώρης.

ΑΟ Σημάντρων: Σουνάς, Μανταράς Αθ, Μανταράς Αρ, Ζορμπίδης, Μαρίνος Οδ, Κοιλιάφης, Μιστιλίδης Χ, Γαϊτανίδης, Μουτζούρης, Αρζουμανίδης, Καραντασιάδης.

Αλλαγές: Καρασούλης, Μιστιλίδης Αν.

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 00:59