Άγρια επεισόδια και επίθεση κουκουλοφόρων σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Χαλκιδική!

Άγρια επεισόδια και επίθεση κουκουλοφόρων σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Χαλκιδική!

Σοκαριστικές σκηνές μπροστά στα μάτια 14χρονων παιδιών

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 30/04/2017

 

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα στην Χαλκιδική  σε αγώνα του βορείου ομίλου της Β κατηγορίας.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής η τέταρτη ομάδα στην βαθμολογία Θύελλα Στανού υποδέχθηκε την δεύτερη Προποντίς Ν.Μαρμαρά . Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 αλλά αυτό που θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη της φιλοξενούμενης ομάδος είναι τα άσχημα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν ,κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα!

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες αλλά και σύμφωνα με το  φύλλο αγώνα την γηπεδούχο ομάδα θα πρέπει να περιμένει πολύ βαριά τιμωρία καθώς φίλαθλοι της τα έκαναν όλα λίμπα.

Το μαρτύριο της αποστολής από τον Ν. Μαρμαρά ξεκίνησε λίγο πριν η ομάδα φτάσει στο γήπεδο καθώς εξαγριωμένοι φίλοι από τον Στανό τους περίμεναν με πέτρες ,αυγά !

Μόλις η ομάδα έφτασε στο γήπεδο και αφού δυσκολεύτηκε αρκετά για να μπει στα αποδυτήρια επόμενος στόχος ήταν η κάμερα η οποία συνοδεύει και καλύπτει όλα τα παιχνίδια της ομάδος. Με συνοπτικές διαδικασίες και υπό τον φόβο να του σπάσουν την κάμερα ο φίλαθλος της ομάδος τα μάζεψε και γύρισε στον Ν. Μαρμαρά !

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής κύριος Σημαιάκης Απόστολος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι καθώς στον πάγκο των φιλοξενούμενων έπεφτα συνεχώς κροτίδες καπνογόνα πέτρες και κουτιά από μπύρες !

Το μαρτύριο βέβαια της φιλοξενούμενης ομάδος δεν σταμάτησε εδώ καθώς στο τέλος του αγώνα οι κουκουλοφόροι όπως γράφει και το φύλλο αγώνα περικύκλωσαν τα αποδυτήρια και βαρούσαν τζάμια και πόρτες θέλοντας να μπουν και να λιντσάρουν όπως έλεγαν τον τερματοφύλακα του Ν.Μαρμαρά ο οποίος όπως ισχυρίζονται στον πρώτο γύρο τους αποκάλεσε ‘’ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ’’.

Στο γήπεδο έφτασε ένα περιπολικό με έναν αστυνομικό και μια αστυνομικίνα οι οποίοι ασφαλώς και δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά σίγουρα κατέγραψαν πρόσωπα από την τοπική κοινωνία του Στανού.

Σημαντικό στοιχείο το οποίο έχει καταγραφεί είναι ότι μεταξύ των κουκουλοφόρων υπήρχαν ποδοσφαιριστές του Στανού που ήταν εκτός αποστολής!

Επίσης να τονίσουμε πως από τηλεοπτική κάλυψη υπήρχε η SUPERTV και η οποία σαφώς και θα έχει αρκετά να δείξει…..

Πριν από λίγη ώρα οι άνθρωποι του Ν. Μαρμαρά έκαναν και δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος με ανάρτηση στο FB

 

 

ΜΑΡΜΑΡΑΣ

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 23:57