Ανανέωσε με Φλέσσα η Ελπίς Βραστών

Ανανέωσε με Φλέσσα η Ελπίς Βραστών
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/06/2017

Για τρίτη σερί χρονιά παραμένει στην Ελπίδα Βραστών ο νεαρός τεχνικός Αριστοτέλης Φλέσσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Χαλκιδικής:

«Η διοίκηση της Ελπίδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Αριστοτέλη Φλέσσα και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο 28χρόνος τεχνικός έτσι θα βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας για τρίτη σερί χρονιά.


Η χρονιά που μας πέρασε ήταν άκρως θετική για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και έκλεισε με την κατάκτηση της 5ης θέση στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Πρωτεργάτης σε αυτήν την πορεία ήταν ο προπονητής Αριστοτέλης Φλέσσας. Η συνέχιση της συνεργασία μας ήταν το πρώτο μας μέλημα για την καινούρια χρονιά και από την στιγμή που ο ίδιος επιθυμούσε το ίδιο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος για να τα βρούμε. Στόχος μας για την επόμενη περίοδο είναι να πατήσουμε στις γερές βάσεις που χτίσαμε, κρατώντας την ανταγωνιστικότητα μας σε υψηλό επίπεδο. Οι πρώτες κουβέντες του Φλέσσα μετά την επίτευξη συμφωνίας ήταν: "Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από την περσινή χρονιά αλλά και με την συνέχεια που θα έχει η συνεργασία μου με την ομάδα της Ελπίς. Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες συνθήκες ,νομίζω, για τους ποδοσφαιριστές , απολαύσαμε το οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας και έπειτα πετύχαμε στο στόχο μας να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Πιστεύω κι εύχομαι να είμαστε ακόμα καλύτεροι ,έχοντας την εμπειρία πλέον της κατηγορίας , ώστε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τον κόσμο που πραγματικά μας στηρίζει με όλα τα μέσα''!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ


Ο 28χρόνος τεχνικός είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Nίκη Πολυγύρου, Δόξα Καλυβών, Χολομών Ταξιάρχη, Αναγέννηση Βάβδου και στους Προσκυνητές Κομοτηνής. Πρόπερσι οδήγησε την Ελπίς στην άνοδο στην Β' κατηγορία στην πρώτη του χρονιά με τον διπλό ρόλο ως παίκτης-προπονητής, ενώ πέρυσι έβγαλε την ομάδα στην 5η θέση».