Προφορική συμφωνία με Αμανατίδη η Καλλικράτεια

Προφορική συμφωνία με Αμανατίδη η Καλλικράτεια
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/06/2017

Αίσιο τέλος είχε το «φλερτ» της Καλλικράτειας με τον Γιώργο Αμανατίδη, που εξαρχής αποτέλεσε τον διακαή πόθο όπως είχε καταγράψει το «pamebala» και η συμφωνία των δυο πλευρών «κλείδωσε» (τη Δευτέρα πιθανότατα θα υπάρξουν ανακοινώσεις).

Ο έμπειρος τεχνικός απέρριψε άλλες προτάσεις (περίμενε αυτό το διάστημα κάτι από Γ΄ Εθνική που δεν… έκατσε) και διαδέχεται τον Κώστα Κάκογλου στους «ερυθρόλευκους», που είχαν στο… περίμενε άλλες λύσεις, αφού η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν εξαρχής ψηλά στη λίστα.

Ο Γιώργος Αμανατίδης συμφώνησε με τη διοίκηση για πλάνο πρωταθλητισμού στην Καλλικράτεια, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό (Τρίγλια, Στρατώνι, Μουδανιά, Άρης Κασσανδρείας δείχνουν πιο φιλόδοξοι, θεωρητικά στην εκκίνηση) και μαζί θα έχει γυμναστή τον Βαγγέλη Κόντο, αναζητώντας ήδη παίκτες (επαφές… προθέρμανσης ήδη με κάποιους στόχους), αλλά και γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Χαλκιδικής αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα, ενώ στο παρελθόν δούλεψε σε Αναγέννηση Επανομής (την οδήγησε στην περσινή άνοδο, ενώ ήταν τεχνικός διευθυντής στη Φούτμπολ Λιγκ), Νίκη Μεσημερίου και Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 12:28