Κρούση στον Κώστα Γαλτσίδη έκανε το Στρατώνι

Κρούση στον Κώστα Γαλτσίδη έκανε το Στρατώνι
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/06/2017

«Δίχτυα» για την πρόσληψη του Κώστα Γαλτσίδη για την τεχνική ηγεσία δείχνει να έχει απλώσει το Στρατώνι, που θέλει ξανά πρωταγωνιστική πορεία στη Χαλκιδική και επιμένει για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Παρά το μεγάλο συναγωνισμό (δυνατές κινήσεις σε Καλλικράτεια, Τρίγλια, Μουδανιά, Άρη Κασσανδρείας κ.α.), οι «μεταλλωρύχοι» επιμένουν με την… τρίτη για άνοδο στη Γ΄ Εθνική (έφτασαν κοντά πέρυσι και πρόπερσι, όταν είχαν κατακτήσει και τον τίτλο αλλά έχασαν την άνοδο στα μπαράζ με άλλους νομούς).

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ψάχτηκε για δυνατά ονόματα για τον πάγκο, για τη διαδοχή του Κώστα Σταματίου και δείχνει να κάνει… στάση στον Κώστα Γαλτσίδη, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλιότερα. Ο Γαλτσίδης δούλεψε επιτυχώς την τελευταία διετία στον Αχιλλέα Τριανδρίας, αναδεικνύοντας αρκετούς αξιόλογους νεαρούς, ενώ παλιότερα εργάστηκε σε Αναγέννηση Επανομής (Φούτμπολ Λιγκ) και Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα συναντηθεί ο Θεσσαλονικιός τεχνικός με τη νυν ομάδα του, τον Αχιλλέα (στο Στρατώνι πάντως αισιοδοξούν, παρότι φιλολογικά βολιδοσκοπήθηκε και από Γ΄ Εθνική).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 06:16