×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Στη Γερμανία ο Χαλκιδικιώτης Κουλπαλίδης

Στη Γερμανία ο Χαλκιδικιώτης Κουλπαλίδης

Ο Αβραάμ Κουλπαλίδης ''μετακομίζει'' από την Ολλανδία στην Γερμανία...

από
στις 16/07/2017
Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον 21χρονο Χαλκιδικιώτη μεσοαμυντικό, Αβραάμ Κουλπαλίδη(φώτο δεξιά), που πλέον από Ολλανδία μετακόμισε στην Γερμάνια και θα φορά την φανέλα της 1 Fc Monchengladbach. Η ομάδα αγωνίζεται στην 5η κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου σε ανδρικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, από την ομάδα αυτή ξεκίνησε και ο διεθνής παγκόσμιος πρωταθλητής Γερμανός άσος της Μπορούσια και Ρεάλ Guenter Netzer.
 
Ο νεαρός παίκτης τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στις Ολλανδικές ομάδες, Haaglandia και Vitesse Delft όπου άφησε άριστες εντυπώσεις. Η μεταγραφή αποτελεί μεγάλο άλμα για τον ελπιδοφόρο νεαρό αφού με την σημαντική βοήθεια του δραστήριου μάνατζερ, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, σκάουτερ της Γερμανικής ομάδας, παρακολούθησαν τον παίκτη και με την συνεργασία του Έλληνα τεχνικού, Βασίλη Δήμα, η μεταγραφή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Ένα σκαλοπάτι ψηλότερα για τον νεαρό που στην Ελλάδα δεν εκτιμήθηκε το ταλέντο του όπως έπρεπε. Με αυτήν την επιτυχία δικαιώνονται οι τεράστιες προσπάθειες και ο αγώνας των γονιών του παίκτη αλλά και του μάνατζερ, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στον παίκτη και τον παρακολουθεί. Ο Αβραάμ βρίσκεται στην Γερμανία από την Δευτέρα όπου ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα και στην προετοιμασία της ενώ το πρωτάθλημα ξεκινά στις 13 Αυγούστου. 
 
*Με στοιχεία της Χαράς Ματεντζόγλου