×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Παπαδόπουλος(Αστήρ Αγ. Νικολάου): ''Θα ματώνουμε τη φανέλα''

Παπαδόπουλος(Αστήρ Αγ. Νικολάου): ''Θα ματώνουμε τη φανέλα''

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε στο pamebala.gr για την περσινή πορεία του Αστέρα, τους φετινούς στόχους της ομάδας και πως περιμένει το φετινό πρωτάθλημα

από
στις 01/08/2017

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Αγ. Νικολάου, μίλησε για τους κίτρινους και το φετινό πρωτάθλημα του νομού.

Αναλυτικά, όσα είπε στο pamebala.gr:

Για την περσινή χρονιά του Αστέρα: «Η χρόνια που μας πέρασε ήταν μια χρόνια επιτυχημένη. Εξ αρχής  ο στόχος ήταν  να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με ένα όμορφο κλίμα στα αποδυτήρια, μια ομάδα να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία και να βάλει τις  σωστές βάσεις για την επόμενη χρονιά. Ήταν  ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό με ενδιαφέρον που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για τη φετινή χρονιά: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στόχος της ομάδας μου είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Δήμο Σιθωνίας με σωστούς ανθρώπους να πλαισιώνουν την ομάδα και ποδοσφαιριστές που να ματώνουν για το σήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπείς πορεία στο δυνατό πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι  και αγώνα με αγώνα θα κοιτάμε τι μπορέσουμε να πετύχουμε».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Φέτος, το νέο πρωτάθλημα που περιμένουμε να διεξαχθεί απαρτίζεται από ομάδες με όνομα, δυναμικότητα και πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα και μπορώ να πω αρκετά παραπάνω από την περσινή χρονιά . Φαβορί δεν υπάρχουν,  όλοι κρινόμαστε στο χορτάρι, όλοι στα 90 λεπτά. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές πρώτα από όλα υγεία και μια χρονιά επιτυχημένη. Κλείνοντας, θα ήθελα να πω σε όσους δεν μας πιστεύουν και μας έχουν για ακόμη μια χρονιά τελειωμένους ότι για να μας νικήσουν, πρέπει να μας περάσουν. Αν τα καταφέρουν, έχει καλώς. Αλλά θα είναι δύσκολο γιατί ο Αστέρας είναι μια οικογένεια πάνω από όλα με έντιμους ανθρώπους που την διοικούν και με ανθρώπους που ξέρουν να τιμούν τα λόγια και τις συμφωνίες που κάνουν».