×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Στην Ορμύλια ο Φυλαχτός

Στην Ορμύλια ο Φυλαχτός

Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Χρήστος Φυλαχτός

από
στις 10/08/2017

Ο Χρήστος Φυλαχτός θα είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του συλλόγου. 

Ο πετυχημένος προπονητής αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία της Δόξας Ορμύλιας και βάζει νέους στόχους μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος-ανόδου με τον Αριστοτέλη Σ/Σ.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του τεεχνικού:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του νέου Δ.Σ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον προπονητή των επιτυχιών κ. Χρήστο Φυλαχτό. Ο κόουτς που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Αριστοτέλη στη Β' Κατηγορία του Βορείου Ομίλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής χαρίζοντάς του και τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στο Βόρειο Όμιλο, προτίμησε την ομάδα μας, παρότι είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις.
Η αγάπη των παιχτών, των φιλάθλων καθώς και η επιμονή της νέας διοίκησης ήταν οι βασικοί παράγοντες που τον επηρέασαν στο να επιλέξει, κατά τα λεγόμενα του, τη Δόξα. Δουλειά και υπομονή ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν από τα χείλη του. 
Ο κόουτς αναλαμβάνει ίσως στην κρισιμότερη και πιο δύσκολη φάση την Δόξα μας. 
Εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία, πολύ δουλειά, χωρίς τραυματισμούς και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που θέσαμε εξαρχής.
Καλή αρχή Κόουτς….