Υπέγραψε στον Μαρμαρά ο Δημήτρης Καφές

Υπέγραψε στον Μαρμαρά ο Δημήτρης Καφές
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/08/2017

Οριστικά παίκτης της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά έγινε ο Δημήτρης Καφές, αφού ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους στην Α΄ Χαλκιδικής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο έμπειρος επιθετικός την τελευταία διετία «ανέβασε» Νάουσα (πρόπερσι) και Αλεξάνδρεια (πέρυσι) στη Γ΄ Εθνική, ενώ παίρνει τη σκυτάλη ενίσχυσης από τα άλλα «μπαμ», όπως οι Πόπτσης, Καμπούρης και Δεδούσης και φυσικά η έλευση του καταξιωμένου τεχνικού, Δημήτρη Νόλη.

Ο 36χρονος Καφές, που δραστηριοποιείται ούτως ή άλλως στον Μαρμαρά με τον μεγαλύτερο αδερφό του Παντελή, στην καριέρα του έπαιξε και σε Βέροια, Μακροχώρι, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Αγκαθιάς, Αιγάλεω, Πανηλειακό, Καβάλα, Αετό Σκύδρας, Νέα Ιωνία και Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Προποντίδας: «Άλλη μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας όπου με προσωπικές ενέργειες του προεδρου μας κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι του ποδοσφαιριστή Dimitris Kafes όπου θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας για την επόμενη χρόνια!!! Το βιογραφικό του γνωστό σε όλους μας με συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες!! Καλη επιτυχία να του ευχηθούμε με υγεία και μια ακόμα παραγωγική χρονιά για τον ίδιο όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε!!».