×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Ιστορική νίκη ο Άρης Παλαιοχωρίου

Ιστορική νίκη ο Άρης Παλαιοχωρίου

Πρώτη νίκη του Άρη στην Γ' Εθνική με 1-0 κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας

από
στις 02/10/2017

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Άρης Παλαιοχωρίου που επικράτησε του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Αλμπέρτο Σιμόνι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε έντονα από τα πρώτα κιόλας λεπτά κάτι που αποδεικνύεται και από τις τρεις αποβολές που αναγκάστηκε να κάνει ο Σερραίος ρέφερι. Στο 36' της αναμέτρησης ο Τρακαλιάνης απέβαλε τον Παπαδημητρίου από πλευράς γηπεδούχων και τον Σκοπελίτη από την αντίπερα όχθη για αψιμαχία που είχαν οι δυο τους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 74' ο διαιτητής απέβαλε και τον Κόλα του Φίλιππου για χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή του Άρη.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές για τον Άρη καθώς είναι γνωστό πως άλλαξε προπονητή πριν λίγες ημέρες, ο Μπίλης αντικατέστησε τον Δανδίκα, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση των φιλοξενούμενων και να πάρει το πρώτο τρίποντο στον 2ο όμιλο της Γ' εθνικής με γκολ του Αλμπέρτο Σιμόνι στο 70'. 

Με το τέλος του αγώνα κυριάρχησαν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, άξιζε τους 300 φίλους του Άρη, για την πρώτη φετινή νίκη, αλλά και πρώτη για το Παλαιοχώρι στην ιστορία της Γ' Εθνικής. 

Σημαντική στιγμή και για το νομό Χαλκιδικής που σχεδόν μετά από 3 χρόνια - τελευταία συμμετοχή Απόλλων Αρναίας - έχει εκπρόσωπο στο τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας. 


Γήπεδο: Παλαιοχωρίου

Διαιτητές: Τρακαλιάνης - Κρυωνάς - Αναστασιάδης

Συνθέσεις:

Άρης Παλαιοχωρίου 1    (Παλαβράκης, Πιτσόκος (58' Τσιντογιάννης), Σαμπιασβίλι, Ταϊρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Προβατίδης (58' Κωτάκης, 90+ Ντόμπρος), Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Καρλόπουλος (90' Γκιάτας), Σιμόνι)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας 0   (Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Γιαλιαμίδης (73' Μυλωνάς), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Κόλα, Δημητρουλόπουλος (76' Αργυρίου), Μπενίσκος, Κούμπουλα (39' Αβραμόπουλος), Σκοπελίτης)

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 10:32