×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Κεραυνός Κερατέας: Μεγάλη ένταση στη Γ.Σ., καμία οριστική λύση!

Κεραυνός Κερατέας: Μεγάλη ένταση στη Γ.Σ., καμία οριστική λύση!

Θύμα όλης αυτής της κατάστασης και της αβεβαιότητας οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο φίλαθλος κόσμος του Κεραυνού

από
στις 29/07/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ούτε την Τρίτη 28/8 δεν βρέθηκε οριστική λύη σχετικά με το μέλλον του Κεραυνού Κερατέας με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια (πλέον) να είναι ανοιχτά!

Μάλιστα, η ιστορική Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης (που έχει παραδώσει) και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ανάμεσα σ' αυτούς και ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς.

 

Αφορμή για να ανάψει η... σπίθα και να δημιουργηθεί το κλίμα έντασης ήταν κάποιες οικονομικές (ίσως και... πολιτικές, θα σημειώσουμε εμείς διαφορές), χωρίς η κατάσταση να χρίζει περαιτέρω ανάλυσης αφού ουσιαστικά ήταν εκτός θέματος...

 

Άλλωστε, υποτίθεται πως ΑΠΑΝΤΕΣ βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημαρχείου της Κερατέας προκειμένου να βρουν επιτέλους μια λύση για τον Κεραυνό και όχι να... φαγωθούν μεταξύ τους για διαφορές που υπό προϋποθέσεις, αν μιλούσαν ήρεμα, θα έβρισκαν λύση! Δυστυχώς συνέβη το δεύτερο.

 

Από εκεί και πέρα, τι βγήκε από τη συγκεκριμένη Συνέλευση πριν υπάρξει ένταση; Έπεσαν κάποιες προτάσεις στο τραπέζι που μένει να δούμε ποιες απ' αυτές είναι υλοποιήσιμες και μέσα στα χρονικά όρια. Εμείς να επισημάνουμε, όμως, για ακόμα μια φορά πως όλα είναι ανοιχτά. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! Από το να μην κατέβει ο Κεραυνός καθόλου στο πρωτάθλημα ή να συμμετάσχει με διοίκηση - ανάγκης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, μέχρι να βρεθεί κάποια διάδοχη και σταθερή λύση ίσως την επόμενη σεζόν ή μέσα στη χρονιά.

 

Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο (το οποίο θα εξεταστεί αύριο πιο αναλυτικά) ο Κεραυνός να αλλάξει ΑΦΜ, όνομα, να πάρει άλλο καταστατικό και να αγωνιστεί στη Γ' ΕΠΣΑΝΑ! Αν συμβεί αυτό τότε ο σύλλογος θα απαλλαγεί από τα όποια χρέη έχει, ένα σενάριο πάντως που παρουσιάζει κι αυτό πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες (περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες).

 

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως πράγματι, εάν το τελευταίο σενάριο διαδικασίας του υποβιβασμού και εκκαθάρισης προχωρούσε, υπήρχαν άνθρωποι που έδειχναν πρόθεση να αναλάβουν διοικητικά τον σύλλογο και μάλιστα με μεγάλες προοπτικές. Ωστόσο, κι αυτοί, αποχώρησαν από τη Γ.Σ. και την αίθουσα την ώρα της έντασης. Φυσικά παραμένει άγνωστο αν εξακολουθούν, μετά τα όσα είδαν να ενδιαφέρονται.

 

Για να το κλείσουμε, επειδή θύματα όλης αυτής της κατάστασης δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον φίλαθλο κόσμο και τον ίδιο τον σύλλογο, αξίζει να πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές – ήρωες του Κεραυνού, για την στάση που κράτησαν!

 

Και αυτό δεν το λέμε για να ''γλείψουμε'' κάποιον ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο. Το λέμε διότι όταν τέθηκε στους ποδοσφαιριστές το εξής ερώτημα ''εσείς τι λέτε για το ενδεχόμενο να πέσει η ομάδα στη Γ' ΕΠΣΑΝΑ και να αλλάξει καταστατικό, έχετε αντίρρηση; Θα μείνετε ή θα φύγετε;''

 

Η απάντηση τους ήταν ''εμείς αγαπάμε τον Κεραυνό, το έχουμε πει, θα τον ακολουθήσουμε είτε παίζει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ είτε στη Γ'...''. Η απάντηση τους αποστομωτική. Ίσως αν όλοι μέσα στην αίθουσα σκέφτονταν στο ελάχιστο όπως οι ποδοσφαιριστές, με την ίδια αγάπη για τον Κεραυνό, σήμερα να είχαμε λύση...