×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έμεινε ο βασικός κορμός στον Κεραυνό Κερατέας!

Έμεινε ο βασικός κορμός στον Κεραυνό Κερατέας!

Όλες οι εξελίξεις στο σωματείο της Ανατολικής Αττικής

από
στις 22/08/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σημαντική επιτυχία της διοίκησης του Κεραυνού Κερατέας, αφού μετά την οριστική συμφωνία με τον ικανό τεχνικό Θανάση Πετούρη, μένει και ο βασικός κορμός. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Θανάση Μακροδημήτρη, τα βρήκαν σε όλα με τους παίκτες που αποτελούν την ''ραχοκοκαλιά'' του σωματείου, κάτι άλλωστε που επιθυμούσε διακαώς και ο κόουτς Πετούρης.

 

Πιο αναλυτικά, την φανέλα του Κεραυνού θα συνεχίζουν να φοράνε οι τέσσερις αρχηγοί Γιώργος Πρίφτης (29χρονος αμυντικός), Σωτήρης Μεγαγιάννης (31χρονος αμυντικός), Γιώργος Ρώμας (28χρονος μεσοεπιθετικός) και Δημήτρης Κατσίκης (25χρονος μεσοεπιθετικός). Παράλληλα, συμφωνία υπάρχει και με τους βασικότατους Γιάννη Κετέογλου, Θωμά Χαντζάρα και Κωνσταντίνο Σταμάτη, όπως και με τα περισσότερα παιδιά της περιοχής, που αφού πήραν τις εγγυήσεις από τη νέα διοίκηση, πείστηκαν να συνεχίσουν στην ομάδα της καρδιάς τους, τον Κεραυνό Κερατέας.

 

Την ίδια ώρα, ο προπονητής Θανάσης Πετούρης σε συνεργασία με την διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Η ομάδα του Κεραυνού αναμένεται να πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές έτσι ώστε να ενισχύσει το ρόστερ και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα (17/8) και άπαντες δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς.