×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ενίσχυση από Αμερική για Παλληνιακό

Ενίσχυση από Αμερική για Παλληνιακό

Ο Εμάνιουελ Ογκουνρένι ήδη έχει πείσει τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την αξία του και κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να βγάλει δελτίο

από
στις 22/08/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ''χτίσιμο'' του Παλληνιακού εν όψει της νέας σεζόν. Η ισχυρή διοίκηση (υπό την προεδρία του Βαγγέλη Αλμπάνη), το εξαιρετικό προπονητικό τιμ (με τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα - Γιώργο Φαράκο τεχνικό δίδυμο), και το ποιοτικό ρόστερ, δίνουν εγγυήσεις πως θα δημιουργηθεί κάτι εξαιρετικό.

 

Τα πρώτα δείγματα γραφής άλλωστε φαίνονται τόσο από τις καθημερινές προπονήσεις όσο και από τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο σύλλογος μέχρι στιγμής, όπου μετρά μια ισοπαλία (1-1 με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου) και δύο νίκες (3-1 με Θύελλα Ραφήνας και 3-2 με Χολαργό).

 

Στο τελευταίο ''τεστ'' μάλιστα με την ομάδα της Αθήνας έβγαλε μάτια ο Εμάνιουελ Ογκουνρένι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Κάπος. Ο Αμερικανός φορ που είχε σκοράρει και κόντρα στην Θύελλα, ήδη έχει πείσει τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την αξία του και κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να βγάλει δελτίο και να ενταχθεί στα πλάνα των Χριστοφιλέα - Φαράκου και για τα επίσημα παιχνίδια της ΕΠΣΑΝΑ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ογκουνρένι ήρθε φέτος από την Αμερική είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, έχει το εύκολο γκολ, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμη του.

 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ογκουνρένι θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού, ο οποίος να θυμίσουμε πως έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, αποκτώντας τους: Τσούκα, Μυρτάι, Μαργέτη, Μουστόγιαννη, Χρόνη, Πανακούλια και Τούσα.