×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Φιλική επικράτηση (1-3) στην Παλλήνη ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Φιλική επικράτηση (1-3) στην Παλλήνη ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν του Παλληνιακού, σε ένα ματς δοκιμών για τους προπονητές

από
στις 18/09/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Παλληνιακός και Ολυμπιακός Λαυρίου εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή που υπάρχει λόγω των εκλογών και την Παρασκευή (18/9) έδωσαν ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στην Παλλήνη, αλλά στο βοηθητικό γήπεδο.

 

Οι ''ερυθρόλευκοι'' του Δημήτρη Τσιαούση κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-3 βγάζοντας καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικότερο βέβαια για τον νεαρό κόουτς είναι πως είχε την ευκαιρία να προβεί σε πολλές δοκιμές. Κάτι ανάλογο συνέβη και για τον Παλληνιακό, με το τεχνικό δίδυμο των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου να χρησιμοποιεί 19 ποδοσφαιριστές. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα ματς δίχως σκοπιμότητες, ήταν ανοιχτό και την εικόνα αντικατοπτρίζουν τα τέσσερα γκολ, οι πολλές ευκαιρίες (εκατέρωθεν) και τα δύο δοκάρια!

 

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με ωραίο πλασέ του Σιδερή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κορώνη, ενώ με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο Τσίκλος με κεφαλιά, ύστερα από νέα εκτέλεση κόρνερ, αυτή την φορά του Μινάι, έγραψε το 0-2. Το 0-3 ήρθε στο 60' με σέντρα σουτ του Μινάι. Ο Παλληνιακός που μείωσε στο 70' με τον Κυριόπουλο, είχε και δύο δοκάρια στο ματς με τον Κοβάνη.

 

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας – Γιώργος Φαράκος): Αραχοβίτης, Τούσα, Αλβανός, Χρόνης, Νάκου, Κάπος, Κούνας, Καβαδίας, Μουστόγιαννης, Κριστιάνο, Μαργιέτης.

Έπαιξαν ακόμα: Τσούκας, Καλούδης, Πανακούλιας, Δαραμούσκας, Σιάσος, Θεοδώρου, Κυριόπουλος, Κοβάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Δημήτρης Τσιαούσης): Γαρόζης, Πάνου, Τσίκλος, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Κορώνης, Μπεργιάννης, Σιδερής, Λυσσέας, Μινάι, Ζουμάς.

Έπαιξαν ακόμα: Μπαξεβάνης, Βελετάκος, Παπαγεωργίου, Ντορίν Σπιροπάλι, Φετολάρι, Χρήστου, Γκλέι.