×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πρώτη νίκη η Μάχη Μαραθώνα, 2-0 την ΑΠΕ Λαυρεωτική

Πρώτη νίκη η Μάχη Μαραθώνα, 2-0 την ΑΠΕ Λαυρεωτική

Με γκολ των Σένε και Μίχα * Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες

από
στις 27/09/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-0

 

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μάχη Μαραθώνα η οποία στο γήπεδο του Γραμματικού επικράτησε 2-0 της Λαυρεωτικής και υποχρέωσε το σύνολο του Ανδρέα Δεληγιάννη σε δεύτερη σερί ήττα. Η κυριακάτικη (27/9) αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση και πάθος, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

 

Στο πρώτο 45λεπτο η Μάχη κυριάρχησε και η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 20' όταν ο Σένε από αριστερά με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε, με την ΑΠΕΛ να αντιδρά, να ανεβάζει στροφές και να φτάνει σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση, πότε με τον Παπαδόπουλο και πότε με τον Μάνθο Ασλάνη, με τον νεαρό γκολκίπερ της Μάχης Κοροβέση να βάζει... στοπ με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

 

Τελικά, όλα τελείωσαν στο 86' όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (για χέρι του Πώχου) του Μίχα (φωτο) διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

 

***''Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την εμφάνισή τους'', αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μάχη Μαραθώνα μετά το φινάλε του αγώνα.

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης Μ., Δουλγεράκης Ε., Χριστόπουλος Ν.

(Παρατηρητής: Κρητικόπουλος Κυριάκος)

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς Δ. (33' λ.τρ. Κοροβέσης Π.), Καλιακούδας, Κοροβέσης Α., Μπούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος, Νταής, Σένε (79' Παΐδης), Μίχας, Παρούσης (16' Χατζηεμανουήλ).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Χουσεΐν (12' λ.τρ Σελιμάς), Τζώρας, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Παπακωνσταντίνου (46' Ασλάνης), Τσομπανάκης (83' Ιατρού), Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.