×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Λυτρώθηκε στο 94' ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Λυτρώθηκε στο 94' ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Με γκολ του Θοδωρή Τσίκλου στην τελευταία φάση οι ''ερυθρόλευκοι'' νίκησαν 2-1 τη Μάχη Μαραθώνα, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

από
στις 03/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-1

 

Νίκη βάλσαμο πήρε το Σάββατο (3/10) ο Ολυμπιακός Λαυρίου που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας ξεκινήσει με δύο σερί ήττες!

 

Οι ''ερυθρόλευκοι'' σε ματς – θρίλερ επικράτησαν 2-1 της Μάχης Μαραθώνα στο ''Γιώργος Ραφιάς'', παίρνοντας το τρίποντο με γκολ που πέτυχε ο Θοδωρής Τσίκλος στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από παράλληλο γύρισμα του Δημήτρη Βελετάκου. Η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση ήταν συνολικά καλύτερη σε όλο το 90λεπτο, ωστόσο ξεκίνησε... στραβά, με την Μάχη να ανοίγει το σκορ στο 16' με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μίχα.

 

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε, έβγαλε χαρακτήρα και αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 30' με ωραίο πλασέ του Έλενα, ο οποίος προηγουμένως είχε συνεργαστεί άριστα με τον Σπιροπάλι. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχοντας την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν να βρουν το δεύτερο γκολ της νίκης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Από την μεριά της η Μάχη είχε αναλωθεί σε παθητικό ρόλο, απειλώντας ωστόσο στο 85', όταν ο Πανάκης έκανε τραγικό λάθος... έδωσε την μπάλα στον Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως είδε τον Γαρόζη να του λέει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση.

 

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός Λαυρίου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ρόσι αποβλήθηκε στο 90' για δυνατό μαρκάρισμα, βλέποντας δεύτερη κίτρινη. Οι ''ερυθρόλευκοι'' δεν πτοήθηκαν ούτε απ' αυτό το γεγονός και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα λυτρώθηκαν στο 94'. Ο Βελετάκος, ο οποίος με την είσοδο του στο ματς στο 65' έδωσε άλλη πνοή μεσοεπιθετικά στην ομάδα του, έκανε το παράλληλο γύρισμα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Θοδωρή Τσίκλο που με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

***Κέρδισε τη μάχη του πάγκου ο Δημήτρης Τσιαούσης, τόσο με τις αλλαγές του όσο και με τις κινήσεις τακτικής. Φυσικά του πιστώνεται πως ο Ολυμπιακός Λαυρίου έβγαλε χαρακτήρα μετά το 0-1 και με ορθολογικό ποδόσφαιρο κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση.

***Για τον Ολυμπιακό Λαυρίου κορυφαίος ήταν ο αρχηγός Βασίλης Μπεργιάννης, ενώ διακρίθηκαν επίσης ο Έλενας, ο Μινάι και οι Βελετάκος – Τσίκλος που συνεργάστηκαν άψογα για να έρθει το γκολ της νίκης.

***Από την Μάχη Μαραθώνα ξεχωρίσαμε τον Μίχα ο οποίος όσο είχε δυνάμεις (είναι και 40 ετών!) δημιουργούσε προβλήματα, ενώ βέβαια πέτυχε και το εκπληκτικό γκολ με φάουλ για το 0-1.

 

Διαιτητής: ΜΑΛΑΜΑΣ Μ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΒΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

(Παρατηρητής: ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Βασιλείου, Ρόσι, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Μινάι, Έλενας, Κουρτάνοβιτς (65' Βελετάκος), Κορώνης (46' Πάνου), Σπιροπάλι (75' Ζουμάς).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Κοροβέσης Π. Καλλιακούδας, Κοροβέσης Μ., Βουσούλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (46' Καχόπουλος – 90'+1 Πάλλης), Νταή, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (71' Παπαδόπουλος).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 22:07