×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Αρχίζει και τρομάζει η Ατλαντίδα!

Αρχίζει και τρομάζει η Ατλαντίδα!

Νίκησε με 6-0 την Άνοιξη που το πάλεψε στο πρώτο μέρος αλλά κατέρρευσε στην επανάληψη

από
στις 12/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΝΟΙΞΗ 6-0

 

Το ότι η Ατλαντίδα διαθέτει ρόστερ Α' κατηγορίας και... κάτι παραπάνω είναι γνωστό σε όλη την Ανατολική Αττική. Απλά, αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί, η ομάδα του Γιώργου Τσούνη έχει αρχίσει να δείχνει δείγματα της τεράστιας ποιότητας που διαθέτει, παίρνοντας με εμφατικό τρόπο τα αποτελέσματα.

 

Τελευταίο θύμα της Ατλαντίδας ήταν η Άνοιξη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 6-0 και να ζευγαρώνουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας μετά από 3 αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι πως στο α' μέρος ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης του Θαλή Τσιριμώκου στάθηκε αρκετά καλά και ήταν ανταγωνιστικός. Στην επανάληψη, ωστόσο, η Ατλαντίδα κυριάρχησε και ειδικότερα μετά το 55' που επήλθε η κατάρρευση των φιλοξενούμενων έκανε ότι ήθελε. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη σπουδαία φάση στο ματς με τετ-α-τετ του Ραΐση στο 30', ενώ στο 35' η Ατλαντίδα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κολοτούρου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανυγηρισμοί του 1-0 ήρθε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με δυνατό σουτ του Τσιαδήμα ο οποίος νίκησε τον Μουλά.

 

Όλα τελείωσαν στο 56' όταν ο Χρυσάφης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον ικανότατο άσο να σκοράρει για ακόμα ένα ματς με φάουλ. Λίγο αργότερα η Άνοιξη στάθηκε άτυχη καθώς είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου, ωστόσο από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι τα παράτησαν εντελώς και μετά το 4-0 που πέτυχε ο Φώσκολος (65') με ωραίο σουτ κατέρρευσαν. Ο Φώσκολος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 70' με πλασέ για το 5-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Στασινόπουλος στο 83', ο οποίος με ωραία προσπάθεια από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

 

Διαιτητής: ΔΡΑΓΑΤΗΣ Α., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΜIΧΑΛΗΣ)

(Παρατηρητής: ΚΑΦΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ)

 

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Παππάς (51' Καρποντίνης), Παπαπέτρου, Πάσσαρης, Πούλιος (75' Σβολης), Κολοτούρος, Πανόπουλος (65' Στασινόπουλος), Τσιαδήμας, Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης.

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Γιομπάδαλης, Ζώτος, Κυριάκης, Τσιούμας (57' Λαγαστής), Αθανασόπουλος Ιωάννης, Λιγωμένος, Θεοωδώρου, Καντιδάκης (46' Δαρζέντας), Αθανασόπουλος Ειρηναίος (61' Αρτοποιάδης), Ραΐσης.