×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καθάρισε σε 45' η ανεβασμένη ΑΠΕ Λαυρεωτική

Καθάρισε σε 45' η ανεβασμένη ΑΠΕ Λαυρεωτική

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη, που επικράτησε 3-0 της Δόξας Κορωπίου

από
στις 18/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-0

 

Την ανοδική της πορεία επιβεβαιώνει η ΑΠΕ Λαυρεωτική την Κυριακή (18/10). Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη παρουσιάζοντας σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να επικρατήσει 3-0 της μαχητικής Δόξας Κορωπίου, πανηγυρίζοντας τρίτη σερί νίκη.

 

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο α' μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 19' με ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου. Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε όμορφη προσπάθεια στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα και ο Παπαπαντελίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει πέτυχε με αυτογκόλ το 2-0.

 

Στο 40' ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο κορυφαίος της αναμέτρησης Παπαδόπουλος) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Στην επανάληψη η ΑΠΕ Λαυρεωτική, έχοντας αυτό το 3-0, έκανε συντήρηση δυνάμεων και έσβησε μηχανές, με τη Δόξα Κορωπίου να ισορροπεί και να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

 

Διαιτητές: Προδρομίδης, Κυριακόπουλος, Σπυρόπουλος.

(Παρατηρητής: Πέππας Ιωάννης)

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ : Παρλακίδης, Τσομπανάκης, Τζώρας (46' λ.τρ. Παπακωνσταντίου), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Αλέξανδρος Γιαχάεβ (62' Ασλάνης), Παπαδόπουλος, Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Τσιριγώτης (71' Βουκελάτος).

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αλευράς, Παπαπαντελίδης (42' Ντουμπέμ), Παπακώστας (55' Νικολόπουλος), Ξεφτεράκης, Αδαμίδης, Σωτήρη, Καψοκώστας, Μπονές (47' Τζαφάρας), Παπαδόπουλος, Μπεσάρι, Σπηλιόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 20:59