×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σοκ στην Κερατέα, 2-4 η Μάχη τον Κεραυνό!

Σοκ στην Κερατέα, 2-4 η Μάχη τον Κεραυνό!

Σε ένα... τρελό ματς που τα είχε όλα η Μάχη Μαραθώνα επιβλήθηκε 2-4

από
στις 18/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-4

 

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα - και δεύτερη συνεχόμενη (!) πανηγύρισε την Κυριακή (18/10) η Μάχη, η οποία έφυγε με το διπλό από την Κερατέα! Η ομάδα του Μαραθώνα ύστερα από ένα... τρελό ματς που τα είχε όλα επικράτησε 2-4 του Κεραυνού ανεβαίνοντας, ύστερα από 5 αγωνιστικές, στους 9 πόντους. Αντίθετα ο Κεραυνός έμεινε στους έξι βαθμούς...

 

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Πετούρη παρά το μουδιασμένο τους ξεκίνημα ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 15' με ένα εκπληκτικό, μακρινό, σουτ του Φάνη Λαμπρογιώργου, ο οποίος νίκησε τον νεαρό γκολκίπερ Κοροβέση που είχε λάθος θέση.

 

Από εκεί και πέρα ο Κεραυνός έχοντας πετύχει τον σκοπό του έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς παίζοντας στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο. Η Μάχη με τη σειρά της ήταν καλά οργανωμένη πίσω και έψαχνε μια αντεπίθεση για να κάνει τη ζημιά. Την βρήκε ακριβώς με την συμπλήρωση των 45', όταν ανεξήγητα οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, σε κρίσιμο σημείο και ενώ το ματς ήταν στο 1-0, ανέβηκαν μαζικά ψηλά, με αποτέλεσμα ο ταχύτατος Σένε να βρει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα και με μια παλικαρίσια ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1.

 

Αυτό το γκολ ουσιαστικά άλλαξε όλη την ιστορία του αγώνα, καθώς στην επανάληψη η Μάχη Μαραθώνα πίστεψε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά και την έκανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως στην φάση της ισοφάρισης. Και πάλι στο 60', λοιπόν, η άμυνα του Κεραυνού παρουσίασε μεγάλα κενά, με αποτέλεσμα ο Σένε να βρεθεί μόνος απέναντι από τον Χαντζάρα και να κερδίσει το πέναλτι.

 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, που από τα 11 βήματα έγραψε το 1-2. Πέντε λεπτά αργότερα νέα αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο ταχύτατος Παπαδόπουλος αφού ξεπέρασε τον Χαντζάρα, τσιμπώντας τη μπάλα από πάνω, σε κενή εστία πέτυχε το 1-3. Στην προσπάθεια του να πλασάρει μάλιστα ο σκόρερ (που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα)

χτύπησε το γόνατο του στο δοκάρι και αντικαταστάθηκε χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

 

Αυτή η εξέλιξη έδειξε να... ξυπνάει τον Κεραυνό Κερατέας που από το 67' και μετά αγωνιζόταν -και-με παίκτη παραπάνω, καθώς αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καλλιακούδας για πάτημα στον Τζόι Σεΐντι. Έξι λεπτά μετά η ομάδα του Θανάση Πετούρη ξαναμπήκε στο κόλπο, καθώς μείωσε σε 2-3 με ωραίο σουτ του Σταμάτη, ενώ από εκεί και πέρα απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση.

 

Όλα τελείωσαν στις καθυστερήσεις όταν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων είχαν βγει όλοι μπροστά για την ισοφάριση και ο Χατζηεμανουήλ στην αντεπίθεση με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4 (από ασίστ πάρε-βάλε του Σένε).

 

***Μαζί με τον σκόρερ δύο τερμάτων Λευτέρη Παπαδόπουλο, κορυφαίος για την Μάχη Μαραθώνα ήταν και ο Άντι Σένε με γκολ, δύο ασίστ και κερδισμένο πέναλτι! Εξαιρετικός στην άμυνα ο Σωτηριάδης, σταθερή αξία ο... έφηβος Μίχας.

***Πλήρωσε την κάκιστη, συνολικά, αμυντική συμπεριφορά του ο Κεραυνός και δεχόμενος τέσσερα γκολ μοιραία ηττήθηκε. Το πάλεψε ο Λαμπρογιώργος αλλά μεσοεπιθετικά πήρε βοήθειες, ουσιαστικά, μόνο από τον Τζόι Σεΐντι (σε ορισμένες περιπτώσεις).

 

Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας, Πολυχρονίδης

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σούλος )

(Παρατηρητής: Λάϊνας Αριστείδης)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Κριεμάδι, Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Μαγγανάς (55' Παπανικολάου), Πρίφτης, Κατσίκης, Σεΐντι, Κετέογλου (65' Σταμάτης), Ντε Ντέους, Λαμπρογιώργος.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Κροβέσης, Παΐδης (46' Καρακώστας), Τσέλας, Βουσούλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καλλιακούδας, Παρούσος (80' Χατζηπέτρος), Σένε, Μίχας, Παπαδόπουλος (65' λ.τρ. Χατζηεμανουήλ).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 22:58