×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έλειψε το γκολ στον Παλληνιακό

Έλειψε το γκολ στον Παλληνιακό

Η ομάδα των Χριστοφιλέα - Φαράκου έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας, η οποία στάθηκε όρθια στην Παλλήνη

από
στις 18/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0

 

Τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών του Παλληνιακού κατάφερε να βάλει η Θύελλα Ραφήνας που έφυγε την Κυριακή (18/10) με ισοπαλία (0-0) από την Παλλήνη.

 

Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έψαξε με μεγαλύτερη διάθεση το γκολ, ωστόσο δεν σκόραρε και μοιραία... γκέλαρε. Βέβαια και οι Λιγνιτωρύχοι του Πέτρου Τσιγκούλη, που για ακόμα μια φορά παρατάχτηκαν με πλήρως νεανική 11άδα, με την σωστή αμυντική λειτουργία τους έβαλαν δύσκολα στον Παλληνιακό και πέτυχαν τον σκοπό τους, κρατώντας τον στο μηδέν.

 

Οι γηπεδούχοι, πάντως, η αλήθεια είναι πως στο πρώτο 45λεπτο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τον Μουστόγιαννη όσο και με τον Κυριόπουλο.

 

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και η Θύελλα απείλησε προς το φινάλε με τον Βαζέχα. Εν τέλει το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παλληνιακό - ύστερα απ' αυτή την ισοπαλία - να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τα Γλυκά Νερά (έχουν από 11 πόντους).

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Ρούντος, Παπαδόπουλος

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπάθης )

(Παρατηρητής: Κρητικόπουλος)

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Γκαμάλ, Καλούδης, Χρόνης, Νάκου (70' Κάππος), Δαραμούσκας, Κούνας, Μαργιέτης (60' Κούσσης), Μουστόγιαννης, Μιρτάι (46' Κοβάνης), Κυριόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Αράπης, Στάφα (18' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Γεωργιάδης (70' Ξύδης), Ανδρεαδάκης (84' Ράσα), Βαζέχα.

 

***πηγή φωτογραφίας: vivasports