×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ολ. Λαυρίου: Τέλος ο Τσιαούσης, νέος προπονητής ο Μιχάλης Βλάχος!

Ολ. Λαυρίου: Τέλος ο Τσιαούσης, νέος προπονητής ο Μιχάλης Βλάχος!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των ''ερυθρόλευκων'' της Νεάπολης

από
στις 21/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ξαφνικό διαζύγιο! Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου αποτελεί ο Δημήτρης Τσιαούσης ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, για προσωπικούς λόγους, με τη διοίκηση των ''ερυθρόλευκων'' να την κάνει αποδεκτή.

 

Η ομάδα της Νεάπολης δεν άργησε, πάντως, να βρει τον αντικαταστάτη του Τσιαούση καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μιχάλη Βλάχου.

 

Ο κ. Βλάχος που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΣ Ωρωπό ωστόσο αποχώρησε μετά τις διοικητικές εξελίξεις, έχει ξαναεργαστεί στον Ολυμπιακό Λαυρίου τη σεζόν 2010 – 2011, ενώ έχει περασει από τον πάγκο της  Χαλκίδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου, του Περαμαϊκού, της Ερέτριας και του Παλλαυρεωτικού.

 

Η ανακοίνωση:

 

''Ο Ολυμπιακός Λαυριου ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσιαούσης, υπέβαλλε την παραίτησή του στο Δ.Σ για προσωπικούς λόγους, η οποία και έγινε αποδεκτή.

 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί 8 μήνες και για τη συμβολή του στην αναγέννηση της και τον βεβαιώνει πως η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή. Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός Μιχάλης Βλάχος''.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 14:40