×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ιδανικό ξεκίνημα ο Βλάχος, λυτρώθηκε στο 90' ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Ιδανικό ξεκίνημα ο Βλάχος, λυτρώθηκε στο 90' ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Οι ''ερυθρόλευκοι'' με γκολ του Παπαγεωργίου στο φινάλε νίκησαν 1-0 τον αξιόμαχο Πρωτέα, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Βλάχου

από
στις 24/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ 1-0

 

Ο Μιχάλης Βλάχος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού Λαυρίου, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 1-0 του μαχητικού Πρωτέα, με γκολ στο 90' του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο ''Γιώργος Ραφιάς'' ήταν αμφίρροπη, ενώ ο δυνατός άνεμος έπαιξε και εκείνος τον ρόλο του.

 

Οι Λαυριώτες είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Πρωτέα να αμύνεται στο μισό γήπεδο έχοντας ξεκάθαρο πλάνο: Οργανωμένη άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Άλλωστε αυτή η... συνταγή ήταν που χάρισε στην ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη το σπουδαίο τρίποντο απέναντι στο Μπογιάτι την περασμένη εβδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι παρότι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα τους, έβγαιναν έξυπνα μπροστά και μάλιστα άγγιξαν το γκολ στο 65' όταν ο διακριθέντας Μιχαήλ έπιασε ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

 

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου πιέζοντας πάντα στο μισό γήπεδο έψαχνε διαδρόμους προς τα καρέ του Παπαβασιλείου. Τους βρήκε σε ορισμένες περιπτώσεις απειλώντας κυρίως με τους Βελετάκο και Ζουμά που για περίπου 65 λεπτά έπαιξαν μαζί ως επιθετικό δίδυμο. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Μιχάλης Βλάχος ρίσκαρε ακόμα περισσότερο και οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας τις γραμμές τους ψηλά τα έπαιξαν όλα για όλα. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 90' όταν ο Μινάι γέμισε στα καρέ του Πρωτέα, η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Παπαγεωργίου και εκείνος με προβολή από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

***Εξαιρετικό παιχνίδι για ακόμα ένα ματς από τον νεαρό Βασιλείου του Ολυμπιακού Λαυρίου, ενώ και το επιθετικό δίδυμο των ''ερυθρόλευκων'' Βελετάκου – Ζουμά συνεργάστηκε αρκετά καλά. Πολυτιμότερος του αγώνα, βέβαια, είναι η ''χρυσή'' αλλαγή και σκόρερ Δημήτρης Παπαγεωργίου.

 

***Από τον Πρωτέα ξεχωρίσαμε τους Ανδρεάδη – Μιχαήλ που μεσοεπιθετικά είναι ότι πιο επικίνδυνο, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο γκολκίπερ Παπαβασιλείου που... λύγισε στο 90'.

 

***Από τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας ευχαριστούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου για την άψογη φιλοξενία.

 

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Γούρνιας

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαδόπουλος)

(Παρατηρητής: Λάϊνας)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Καινούργιος (51' Βαφειάδης), Έλενας, Βελετάκος (75' Πάνου), Μινάι, Ζουμάς (65' Παπαγεωργίου).

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης, Διακορώνας, Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (87' Λέκα), Τσαλικίδης (52' Χύκα), Γεσιλάι (79' Παράσχος), Μακρυπίδης.