×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Κεραυνός Κερατέας!

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Κεραυνός Κερατέας!

Παρά την κακή εμφάνιση η ομάδα του Θανάση Πετούρη πήρε την ισοπαλία (1-1) από τον παθιασμένο Α.Ο.Κ. με γκολ στο 93'

από
στις 25/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 1-1

 

Θρίλερ στην Κερατέα, με τον τοπικό Κεραυνό να ισοφαρίζει στο 93' τον Α.Ο. Κορωπίου (1-1), στο γειτονικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

 

Στο γήπεδο της Κερατέας βρέθηκαν 20 αστυνομικοί , πρωτοφανές για αγώνα της ΕΠΣΑΝΑ, (ήταν ενήμερη η υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής πως το ματς μύριζε... μπαρούτι). Οι αστυνομικές δυνάμεις έμοιαζαν αχρείαστες καθώς τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην εξέδρα όλα κυλούσαν ήρεμα, με Κερατιώτες και Κορωπιώτες μάλιστα να κάθονται δίπλα δίπλα, ακόμα και ανακατεμένοι. Όλα αυτά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Μάλαμα, καθώς πέντε λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα είχαμε σοβαρά επεισόδια για τα οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως λεκτικό επεισόδιο στο φινάλε (μετά την επίτευξη του 1-1) είχαμε και ανάμεσα στον Θανάση Πετούρη και φίλαθλο του Κεραυνού, με τον προπονητή των γηπεδούχων να γίνεται έξαλλος όταν άκουσε (σύμφωνα με τον ίδιο) να του βρίζουν την οικογένεια.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα ντέρμπι που πήγε στη δύναμη, το πάθος και είχαμε δυνατές μάχες στη μεσαία γραμμή. Το Κορωπί έκανε τη ζημιά στο 12' όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά η άμυνα του Κεραυνού δεν έδιωξε και ο Βλάχος εκμεταλλευόμενος το λάθος πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο τα πόδια τους ήταν βαριά από το άγχος και την πίεση για τη νίκη. Σε πολλές περιπτώσεις ''πούλαγαν'' εύκολα τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. που ήταν καλά οργανωμένος πίσω να βγάζει αντεπιθέσεις και να απειλεί πότε με τον Νούργια και πότε με τον Μασκλαβάνο.

 

Ο Κεραυνός που είχε μια – δύο σπουδαίες ευκαιρίες τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο 25λεπτο και εν τέλει βρήκε λύση στην τελευταία φάση: Ο Τζόι Σεΐντι που ήταν κακός σε όλο το παιχνίδι (αντίθετα με όσα μας είχε δείξει μέχρι τώρα) σέντραρε ωραία από αριστερά και ο Σταμάτης Παπανικολάου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μάλαμα να σφυρίζει αμέσως τη λήξη.

 

***Στην μετριότητα κινήθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού με τον Σάντρι Κριεμάδι να ξεχωρίζει κάπως έχοντας δυνάμεις. Φυσικά με το γκολ που πέτυχε ο Σταμάτης Παπανικολάου είναι καθοριστικός, μπαίνοντας μάλιστα ως αλλαγή.

***Καλή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι από τον Α.Ο. Κορωπίου που πέτυχε το γκολ και κράτησε μέχρι το... 93'. Ο Βλάχος που σκόραρε, ο Μασκλαβάνος και ο Πάντου ξεχώρισαν.

 

Διαιτητές: Μάλαμας, Μήταρης, Σπυρόπουλος

(Παρατηρητής: Φαμέλης)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Μαγγανάς (46' Σταμάτης), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (66' Λοντσάρης), Πρίφτης, Κριεμάδι, Σεΐντι, Κατσίκης (85' Παπανικολάου), Ντε Ντέους, Λαμπρογεώργος.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Κορωνιάς, Αλεξίου, Πάντου (70' Πάντου), Παπαδόπουλος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος (80' Τσαουσάι), Βλάχος, Νούρια (65' Μπλέτσας).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 22:42