×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διαζύγιο Κεραυνού Κερατέας – Θανάση Πετούρη!

Διαζύγιο Κεραυνού Κερατέας – Θανάση Πετούρη!

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους

από
στις 28/10/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Παρελθόν από τον πάγκο του Κεραυνού Κερατέας αποτελεί ο Θανάσης Πετούρης. Οι δύο πλευρές, όπως έγινε γνωστό, έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και πλέον ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Αξίζει να σημειώσουμε πως η απόφαση για το διαζύγιο πάρθηκε χθες (Τρίτη 27/10) και οι δύο πλευρές χωρίζουν φιλικά, με τη συνάντηση που προηγήθηκε για να επέλθει ο χωρισμός να πραγματοποιήται σε πολύ ήρεμο κλίμα.

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον πρώην, πλέον, προπονητή του Κεραυνού Κερατέας Θανάση Πετούρη ο οποίος μας απέστειλε την παρακάτω, γραπτή, δήλωση:

 

''Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο του Κεραυνού, με ένα μικρό διάλειμμα έξι μηνών στη Δόξα Κορωπίου, ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Η θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα ολοκληρώθηκε με απόλυτα φιλικό τρόπο και θέλω να θυμάμαι τις καλές στιγμές όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου με εμένα στον πάγκο. Επίσης η περσινή χρονιά έτσι όπως άρχισε θεωρώ πως κρίνεται επιτυχημένη καθώς ήρθε η άνετη παραμονή, ενώ θέλω να σταθώ και στην ανάδειξη τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με εμένα καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα κι αυτό με ευχαριστεί αφάνταστα.

 

Θεωρώ ότι ύστερα από τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε με Μάχη – Α.Ο. Κορωπίου ήταν σωστό να αναλάβω την ευθύνη ως προπονητής. Πάντα σε ήρεμο κλίμα συζητήσαμε τόσο με τον πρόεδρο Θανάση Μακροδημήτρη όσο και με τον Τεχν. Διευθυντή Άκη Θηβαίο και καταλήξαμε πως το καλύτερο για την ομάδα είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Η πόρτα του Κεραυνού για εμένα είναι πάντα ανοιχτή, μιας και εδώ ανδρώθηκα τόσο ποδοσφαιρικά όσο και προπονητικά.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα τους κ.κ. Μακροδημήτρη, Θηβαίο για την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για να ξεκινήσει έστω και αργά η προσπάθεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Κεραυνό για τη συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, διότι η προσπάθεια της διοίκησης φέτος είναι άξια συγχαρητηρίων.

 

Θανάσης Πετούρης''.