×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Είχε γκολτζή (Φώσκολο) και φύλακα - άγγελο (Τσούνη) η Ατλαντίδα!

Είχε γκολτζή (Φώσκολο) και φύλακα - άγγελο (Τσούνη) η Ατλαντίδα!

Η ομάδα του Γ. Τσούνη δεν βρήκε σε καλή μέρα, παρ' όλα αυτά επικράτησε 0-1 του Εθνικού χάρη στο γκολ του Αντώνη Φώσκολου και τις σπουδαίες επεμβάσεις του Σπύρου Τσούνη

από
στις 02/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-1

 

Με... αγχωτική νίκη επέστρεψε στις επιτυχίες η Ατλαντίδα μετά την ισοπαλία με τον Γιάνη Παθιακάκη. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη παρότι δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, επικράτησε 0-1 του Εθνικού Ν. Μάκρης σ' αυτή την 7η αγωνιστική και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους γηπεδούχους να δείχνουν ανταγωνιστικοί και να στριμώχνουν στα σχοινιά τον Α.Ο. Ατλαντίς από το πρώτο μέρος.

 

Συγκεκριμένα στο πρώτο 45λεπτο ο Εθνικός ήταν πιο απειλητικός και είχε τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο έπεσε πάνω στον Σπύρο Τσούνη, ο οποίος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και κράτησε όρθια την ομάδα του με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ευτύχησε να προηγηθεί στο 51' εκμεταλλευόμενη την εκτελεστική δεινότητα του Αντώνη Φώσκολου, ο οποίος την ημέρα των γενεθλίων του είπε να το γιορτάσει με ένα κλασικό σεντρεφορίσιο γκολ, αφού με υπέροχο σουτ νίκησε τον Κόλλια για το 1-0.

 

Ο Α.Ο. Ατλαντίς έχοντας πλέον το προβάδισμα ανέβασε κάπως την απόδοση του, ωστόσο ο Εθνικός ήταν πιο επικίνδυνος και πίεσε για την ισοφάριση. Ο Σπύρος Τσούνης, όμως, έμοιαζε ανίκητος κάτω από τα δοκάρια του και με τρεις επεμβάσεις (οι δύο τετ-α-τετ) κράτησε το μηδέν και το πολύτιμο διπλό!

 

***Κορυφαίοι για την Ατλαντίδα φυσικά ο σκόρερ Αντώνης Φώσκολος, ο Σπύρος Τσούνης αλλά και ο Πάσσαρης ο οποίος ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

 

Διαιτητές: ΜΑΛΑΜΑΣ Μ., ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Α., ΠΕΙΡΑΣΜΑΚΗΣ Ν.

(Παρατηρητής: ΚΑΦΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ)

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ: Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχνοινάς, Νικηφοράκης Ι., Ελευθερίου, Κονταρίνης, Αιδόνης, Νικηφοράκης Ορ., Μπομπέι (83' Μπεκιάρης), Παππάς, Μερσιώτης.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Παππάς (46' Καγιάς), Παπαπέτρου (85' Σβόλης), Πούλιος, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (46' Λάσα).