×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα νίκη ο Κεραυνός, νέα ήττα ο Παλληνιακός

Νέα νίκη ο Κεραυνός, νέα ήττα ο Παλληνιακός

Η ομάδα της Κερατέας επιβλήθηκε 2-0 κάνοντας το δύο στα δύο με τον Πέτρο Μπόντζο στον πάγκο της– Αντίθετα, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την Παλλήνη

από
στις 08/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0

 

Βίοι αντίθετοι! Σπουδαία νίκη (δεύτερη συνεχόμενη με τον Πέτρο Μπόντζο στον πάγκο του) πανηγύρισε την Κυριακή (8/11) ο Κεραυνος. Η ομάδα της Κερατέας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής επιβλήθηκε 2-0 του Παλληνιακού, υποχρεώνοντας τον σε τρίτη σερί ήττα. Ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν το καθαρό μυαλό να περάσουν σωστές τελικές πάσες και φυσικά να βρουν δίχτυα, κάτι που δεν κατάφεραν οι του Παλληνιακού.

 

Στο πρώτο 45λεπτο η αλήθεια είναι πως οι δύο μονομάχοι δεν παρουσίασαν κάτι αξιόλογο, πέρα από την σπουδαία ευκαιρία που έχασε ο Κεραυνός με την συμπλήρωση των 45', όταν ο Τζόι Σεΐντι πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι άουτ και ενώ ήταν μόνος με τον Αραχωβίτη. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, απέκτησε ρυθμό κι αυτό διότι οι δύο ομάδες ρίσκαραν, ψάχνοντας το γκολ. Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου ήταν εκείνη που το βρήκε στο 48' όταν μετά από ασίστ του Τζόι ο Ντε Ντέους βγήκε φάτσα με τον Αραχωβίτη κι αφού τον πέρασε πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.

 

Αυτή η εξέλιξη άλλαξε κάπως το σκηνικό, με τον Παλληνιακό να παίρνει τη μπάλα στην κατοχή του και να πιέζει αναζητώντας την ισοφάριση. Για την ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου χάθηκαν σημαντικές στιγμές, με σπουδαιότερη όλων την διπλή ευκαιρία του 75'. Συγκεκριμένα σε εκείνο το σημείο ο Κοβάνης σούταρε από κοντά, ωστόσο ο στεθερότατος Χαντζάρας έσωσε την ομάδα του με εντυπωσιακή επέμβαση, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Στη συνέχεια της φάσης ο Ζόκος σούταρε πάνω από τα δοκάρια!

 

Ο Παλληνιακός που είχε κορυφαίο τον Χρήστο Μουστόγιαννη, δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 85', όπου και τελείωσε το παιχνίδι με το 2-0. Το δεύτερο γκολ προήλθε από παράλληλο γύρισμα του Σάντρι από δεξιά, όπου αρχικά ο Αραχωβίτης είπε όχι στον Λαμπρογεώργο, ωστόσο ο Μαριόλ που πήρε το ριμπαόυντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σκοράροντας για δεύτερο ματς σερί! Να σημειώσουμε πως για τον Παλληνιακό που σαφώς δεν βρίσκεται στο καλύτερο.... φεγγάρι του, ακυρώθηκαν και δύο γκολ για οφ σάιντ.

 

***Κορυφαίος του Κεραυνού ο Ντε Ντέους ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε ταλαιπώρησε αφάνταστα την αντίπαλη αμυντική γραμμή.

***Ο Μουστόγιαννης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού και από τα πόδια του περνούσε ότι καλό προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οι φιλοξενούμενοι.

 

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τσαλίκογλου, Κάλλης

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σούλος )

(Παρατηρητής: Μπισιώτης)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Κριεμάδι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Μπαξεβάνης, Μαριόλ Μπρότσι, Ντε Ντέους (87' Σταμάτης), Μαγγανάς (50' Λαμπρογεώργος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (46' Κάπος), Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καββαδίας (46' Ζόκος), Βλάχος (63' λ.τρ. Μιρτάι).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 00:00