×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Πρωτέας έβαλε... στοπ στη Μάχη!

Ο Πρωτέας έβαλε... στοπ στη Μάχη!

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη επιβλήθηκε 2-0 της Μάχης Μαραθώνα, η οποία είχε να ηττηθεί πέντε αγωνιστικές

από
στις 15/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0

 

Σπουδαία επιτυχία για τον Πρωτέα ο οποίος κατάφερε να νικήσει μια από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στην Ανατολική Αττική. Ο λόγος για τη Μάχη Μαραθώνα, η οποία είχε να ηττηθεί πέντε ολόκληρες αγωνιστικές (μετρούσε τέσσερις νίκες – μια ισοπαλία), ωστόσο την Κυριακή (15/11) δεν τα κατάφερε φεύγοντας με άδεια χέρια από την Παλαιά Φώκαια.

 

Ο Πρωτέας με την άριστη καθοδήγηση από τον πάγκο του Τάκη Μακροδημήτρη επιβλήθηκε δίκαια 2-0 σ' αυτή την 9η αγωνιστική και συνεχίζει τον αγώνα σωτηρίας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες κοιτούσαν τα νώτα τους και το πως θα χτυπήσουν σε αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς-νωρίς κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην έκβαση του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 10' ο Μαραγκός έπιασε έναν κεραυνό εκτός περιοχής και νίκησε τον Παππά για το 1-0.

 

Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει και με σημείο αναφοράς το επιθετικό δίδυμο των Σένε – Παπαδόπουλο δημιούργησε ορισμένες καλές στιγμές χωρίς όμως να σκοράρει. Η ομάδα του Μαραθώνα είχε το καλό της διάστημα από το 30' μέχρι το 45'. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Πρωτέα ουσιαστικά ''κλείδωσε'' τη νίκη για τους γηπεδούχους. Το 2-0 σημειώθηκε στο 53' όταν Μιχαήλ και Παράσχος συνεργάστηκαν άψογα για να έρθει ο Μακρυπίδης να σκοράρει με υπέροχο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παππά.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας, Ρούντος

ΠΡΩΤΕΑΣ:Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Μιχαήλ (88' Θάνος), Νίνα (58' Γεσιλάι), Παράσχος (70' Λέκκα), Μαραγκός, Μακρυπίδης

ΜΑΧΗ: Παππάς, Παιδής, Τσέλας, Βούσουλας, Χατζηπέτρος, Καραλής, Χατζηεμαννούλ (46' Καλιακούδας) Κοροβέσης (68' Παρούσος), Σένε (70' λ.τρ. Καρακοζίδης), Μίχας, Παπαδόπουλος